вівторок, 27 листопада 2012 20:02

Янукович повністю програв інформаційний двобій з опозицією на заході - ескперт

Янукович повністю програв інформаційний двобій з опозицією на заході - ескперт
Андрій Золотарьов: євролпейьскі політики вже не хочуть подавати Януковичу руки. Фото: 4vlada.com

Президент Віктор Янукович програв вщент інформаційний двобій з опозицією на заході.

Про це у коментарі Gazeta.ua сказав політолог Андрій Золотарьов, говорячи про увагу європейських політиків до справи екс-прем'єра Юлії Тимошенко.

"Наша влада дуже товстошкіра. Це така характерна риса донецького стилю політики — "ми ні на що не реагуємо". Але люди, які демонструють таку свою непохитність і товстошкірість, це роблять до того часу, поки по їхнім спинам добре не пройдеться палиця. А далі вони ламаються, починають плакати, пускають соплі. Саме тому товстошкірість нашої влади є більш показовою. Це така гра у жорсткість, суворість", - переконаний експерт.

Натомість, політолог підкреслив, що на відміну від України, західні політики дуже чутливо ставляться до громадської думки.

"Ніколи на заході жоден політик не почне грати проти встановленої громадської думки. А з подачі нашої влади Тимошенко вже перетворилася на такий собі символ опору. І без всякого сумніву, в очах західного політикуму вона є політичним в'язнем. І це погана новина для нашої влади, бо фактично інформаційний двобій з опозицією на теренах західних медіа вона програла вщент", - підкреслив Золотарьов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Регіонал" побажав мужності Тимошенко, щоб "пройти всі ці випробовування"

Янукович, на його думку вже має відчувати те, що жоден європейський політики вже не хоче подавати йому руку.

"В цій ситуації, Янукович, якщо повернутися до цієї лексики, яка добре йому знайому, та в західній громадській думці є "зашквареним" і він добре має знати, що це означає. Це людина, якій не можна подавати руки, бо якщо це відбудеться, то це призведе до того, що людина, яка це зробила, втратить повагу серед політиків, втратить рейтинги. Саме тому, мабуть, Януковича тільки і залишається в цій ситуації зустрічатися з арабськими шейхами, чи десь на східних теренах", - підкреслив він.

Зазначимо, що 26 листопада в Римі на фасаді однієї з будівель Капітолійського пагорбу було вивішено портрет Юлії Тимошенко з написом "Свободу для Юлії Тимошенко" на знак солідарності та підтримки лідера опозиції України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сенченко: Головним подарунком для Тимошенко стане "перемога над цією злочинною владою"

Сьогодні, 27 листопада Тимошенко відзначає своє 52-ліття.

Зараз ви читаєте новину «Янукович повністю програв інформаційний двобій з опозицією на заході - ескперт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

41

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути