субота, 02 березня 2013 19:13

"Янукович почав виборчу кампанію, бо розуміє - з кожним роком все більше втрачає довіру" - нардеп

"Янукович почав виборчу кампанію, бо розуміє - з кожним роком все більше втрачає довіру" - нардеп
Андрій Павловський. Фото: tsn.ua

Команда президента Віктора Януковича намагається підвищити його рейтинг і тому активізовує його публічність і пропаганду навколо нього.

Про це у коментарі Gazeta.ua сказав народний депутат від фракції "Батьківщина" Андрій Павловський.

Він переконаний, що остання медійна активність президента Віктора Януковича пов'язана лише з тим, що у президента розпочалася передвиборча президентська кампанія. Саме тому, на думку нардепа, Янукович таки наважився за майже півтора роки взяти участь у прес-конференції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Янукович по-батьківськи пожалів Чорновол і пояснив журналістам як академік школярам складні речі - "регіонал"

"Мабуть, Янукович почав свою виборчу кампанію 2015 року. Це було видно, коли я був на засіданні уряду. Весь час там співали панегірики, що ось, мовляв, "завдяки нашому президенту у нас таке покращення" і кожен міністр з цього починав, і цим закінчував. Здавалося, що ми потрапили в машину часу і повернулися назад у "брежнєвські" часи, коли всі партійні чиновники виступали так само", - наголосив нардеп.

Водночас, на переконання парламентаря, таким чином, публічними виступами, команда Януковича намагається підвищити його рейтинг.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Крах внутрішньої та зовнішньої політики - В опозиції охарактеризували правління Януковича

"Зі свого боку, вони відчувають, що з кожним роком довіра до Януковича падає навіть у тих базових регіонах, які підтримували його і Партію регіонів. Тому вони, судячи з усього, почали активізовувати і Януковича, і пропаганду навколо нього. Тільки цим можна пояснити, чому він з'явився і на Кабміні, і нарешті наважився провести прес-конференцію", - зауважив Павловський.

Він не виключає, що завдяки провладним ЗМІ такий ефект таки може бути досягнуто.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Перед прес-конференцією Януковича у журналістів відбирають напої та їжу

"З урахуванням того, що зараз фільтрується інформація, що ЗМІ більш жорстко контролюється Адміністрацією президента, ЗМІ поки ще має певну потугу, щоби промивати людям мізки, зомбувати. Тому під впевним впливом такого масованого зомбування, це матиме ефект", - наголосив нардеп.

 

Зараз ви читаєте новину «"Янукович почав виборчу кампанію, бо розуміє - з кожним роком все більше втрачає довіру" - нардеп». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

53

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути