пʼятниця, 17 червня 2011 09:24

Янукович пишається боргами перед Світовим банком

Янукович пишається боргами перед Світовим банком

Україна високо цінує фінансову допомогу Світового банку, який вже дев'ятнадцятий рік підтримує нашу країну і надає значні ресурси для просування українських реформ.

Як повідомила прес-служба глави держави, на цьому наголосив президент Віктор Янукович під час зустрічі з віце-президентом Світового банку у регіоні Європи та Центральної Азії Філіпом Ле Уору.

"Ми завжди готові до плідної співпраці зі Світовим банком. Ми вдячні Вам за підтримку, яку Ви нам надаєте", – зазначив Янукович.

Президент наголосив, що Україна та Світовий банк нині реалізовують 11 проектів на загальну суму 1,37 мільярда доларів США. Глава держави додав, що системні позики є найбільш гнучким і дієвим інструментом прямої підтримки державного бюджету, а також реформування економіки та підтримки позитивної динаміки економічного зростання в Україні.

Крім того, Янукович зауважив, що сьогодні здійснюється робота щодо підготовки системного проекту "Друга програмна позика на реабілітацію фінансового сектору" на суму близько 360 мільйонів доларів США для впровадження заходів, спрямованих на оздоровлення фінансового сектора. Також ведеться підготовка системного проекту "Четверта позика на політику розвитку" на суму 500 мільйонів  доларів США.

Зараз ви читаєте новину «Янукович пишається боргами перед Світовим банком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути