неділя, 07 квітня 2013 21:34

Янукович дав вказівку перекуповувати і залякувати "тушок" - Яценюк

Янукович дав вказівку перекуповувати і залякувати "тушок" - Яценюк
рсеній Яценюк нагадав, що опозиція висунула владі три вимоги. Фото: uinform.net

Лідер фракції "Батьківщина" Арсеній Яценюк переконаний, що на вихід депутатів з його політичної сили вплинув президент Віктор Янукович.

"Те, що люди продають свою совість, те, що люди продаються за гроші, не дивлячись на те, що клянуться на Біблії та підписують присяги - таке буває. Але знайте: мене ніщо не зламає. Ми все рівно змістимо режим Януковича, не дивлячись на те, що особисто Янукович дав вказівку перекуповувати, залякувати переманювати так званих "тушок" у свої лави ... Янукович дав вказівку розпочати атаку на найбільшу опозиційну партію - "Батьківщину". Ми переживемо цю атаку, ми переборемо це. Це все рівно не врятує Януковича, не дасть йому більшості", - сказав Яценюк у ефірі телеканалу "Інтер".

Політик нагадав, що опозиція висунула владі три вимоги.

"Перше - це призначення виборів мера Києва. Бо якщо Янукович перенесе вибори Києва, то він так і президентські захоче перенести. Друге -це скасування пенсійної реформи. Третє - це розгляд питання про відставку уряду. Це вимоги всієї опозиції, всіх трьох опозиційних фракцій", - розповів Яценюк.

Нагадаємо, фракцію "Батьківщина" залишили четверо депутатів: Віталій Немілостівий, Роман Стаднійчук, Ігор Скосар та Олег Канівець. Яценюк сказав, що депутатам запропонували по $10-15 млн. Всю відповідальність за нових "тушок" політик взяв на себе.

Раніше цю політсилу покинули батько і син Табалови.

Зараз ви читаєте новину «Янукович дав вказівку перекуповувати і залякувати "тушок" - Яценюк». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

65

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути