понеділок, 13 січня 2014 14:27

Антимадан хоче діалогу з громрадою "Майдану"

Антимадан хоче діалогу з громрадою "Майдану"
Фото: ukraineinfo.net

Мітингувальники антимайдану та провладної організаїці "Площа єднання" готові до обговорення соціально-економічної кризи мирним шляхом з громадською радою Майдану.

Про це у коментарі кореспонденту Gazeta.ua розповів комендант наметового містечка у Маріїнському парку Олександр Зінченко.

"Готові все врегульовувати мирним шляхом. Можливо прийдемо до так званої громадської ради "Майдан", яка є нелегітимною і запропонуємо організувати їм олімпіаду з перетягування канатів.Сподіваюсь, вони погодяться. Думаю, будемо проводити з ними ці заходи, якщо вони захочуть. Ми виступаємо за об'єдання України, що країна стала процвітаючою та економічно розвинутою. Ми за те, щоб політики вирішували питання за столом переговорів, а люди мають займатися кожен своєю справою. Але так розуміємо, що опозиція нас не чує", - розповів Зінченко.

Крім Зінченко розповів, що вчора близько 1-ої години ночі на огороджену мітингувальниками територію прорвались невідомі. Комендант назвав їх неадекватними людьми, які вночі хотіли проватись та прогулятись Маріїнським парком.

Зазначимо, що на антимайдан планують привести близько 10 тисяч людей

Наразі там вже є близько тисячі людей. На мітинг люди ідуть колонами з табличками регіонів та міст України.

Зінченко розповів, що мітингувальники встановили 14 наметів з обігрівом. Людей годуватимуть та постійно даватимуть гарячий чай.

Крім того, за словами коменданта, вчора організатори займались поселенням мітингувальників. Люди ночуватимуть в автобусах, готелях та квартирах. Якась кількість людей ночуватиме в наметах поки не приймуть бюджет на 2014 рік.

Зараз ви читаєте новину «Антимадан хоче діалогу з громрадою "Майдану"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

95

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути