понеділок, 27 січня 2014 14:40

Активісти звільнили будівлю Мін'юсту

Активісти звільнили будівлю Мін'юсту
Фото: rada2012.net.ua

Активісти "Спільної справи" звільнили будівлю Міністерства юстиції.

Про це на свій сторінці в Facebook написав керівник організації Олександр Данилюк.

"Будівля Мінюсту Спільною Справою звільнена. Активісти Спільної Справи переходять від утримання будівлі Мінюсту до його блокування", - написав він.

"Якщо завтра не будуть виконані вимоги по відновленню конституційного ладу, організації президентських та парламентських виборів, та припинення терору проти українського народу, ми займемо всі адміністративні будівлі і будемо пускати на роботу лише осіб, які безпосередньо відповідають за життя та здоров'я людей", - додав лідер "Спільної справи".

Нагадаємо, ввечері 26 січня активісти громадянського руху "Спільна справа" захопили одну з будівель Міністерства юстиції України. Міністр юстиції Олена Лукаш заявила, що проситиме РНБО ввести надзвичайний стан, якщо мітингувальники не звільнять будівлю.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Медичний Майдан - потреби лікарів і поради з безпеки (ОНОВЛЮЄТЬСЯ)

Міліція за фактом захоплення будівлі відкрила кримінальне провадження за ч.1.ст.341 Кримінального кодексу України "Захоплення державних або громадських будівель чи споруд".

Разом з тим, народний депутат фракції "Батьківщина", комендант Будинку профспілок Степан Кубів заявив, що захоплення трьох ключових міністерств організацією "Спільна справа" на чолі з Олександром Данилюком - це провокація з метою введення надзвичайного стану.

Зараз ви читаєте новину «Активісти звільнили будівлю Мін'юсту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути