вівторок, 10 грудня 2013 16:38

Активістам євромайдану підкидають крадені телефони — Палій

Активістам євромайдану підкидають крадені телефони — Палій
Олександр Палій. Фото: genshtab.info

Зустріч президентів України є лише початком круглого столу.

Про це в коментарі Gazeta.ua сказав політолог Олександр Палій.

"Якщо влада хоче йти на діалог, виступає його ініціатором. Сподіваюсь, опозицію туди ще запросять. Бо переговори потрібні. Але питання не тільки в опозиції, але й в готовності влади. Вони влаштували провокації на Банковій 1 грудня. Зараз активістам підкидають крадені телефони. Тепер мають продемонструвати кроки, які б підтвердили, що більше такого робити не будуть", - наголосив він.

За словами експерта, сьогодні президент послухає попередників і, можливо, завтра йому захочеться зустрітися із опозицією.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Підписання угоди з ЄС є небезпечним для аграрного сектору - Янукович

"Бо ситуація дуже не комфортна не тільки для мітингувальників, але й для держави і влади. Вона колосальним чином підірвала свою легітимність. Нещодавно вони не розуміли, що це взагалі таке. Тепер до них починає доходити, що йдеться про те, що ти ніби при владі, але можеш вилетіти звідти як корок", - зауважив Палій.

Політолог пояснив, що у питанні євроінтеграції влада показала, що не є суверенною і наплювала на думку більшості громадян України, тому має вийти із цієї ситуації.

"Переговори можуть тривати скільки завгодно. Люди не розійдуться. Ми плавно входимо в кампанію 2015 року. В таких умовах народ буде терпіти на майдані стільки, скільки буде треба. Спочатку зима, весна, потім літо", - зазначив експерт.

Нагадаємо, у вівторок у палаці "Україна" в Києві була спроба провести круглий стіл, проте лідери опозиції на нього не прийшли. Вони повідомили, що не отримували офіційного запрошення. Національний круглий стіл за участю всіх зацікавлених сторін продовжить свою роботу в середу о 14.00.

Зараз ви читаєте новину «Активістам євромайдану підкидають крадені телефони — Палій». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

19

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути