четвер, 17 квітня 2014 22:51

"Якщо вибори виграє Тимошенко, Путін їх визнає легітимними", - екс-нардеп

"Якщо вибори виграє Тимошенко, Путін їх визнає легітимними", - екс-нардеп
Фото: obozrevatel.com

Юлію Тимошенко і Володимира Путіна пов'язують давні стосунки. Якщо Тимошенко виграє президентські вибори, то Росія визнає їх легітимними. Про це у коментарі Gazeta.ua розповів екс-нардеп Ярослав Кендзьор.

"Путін сказав, що не проти якби Тимошенко виграла вибори. Не виключаю, що Юлія Володимирівна з дозволу Путіна має можливість критикувати Росію і її керівника. Така сміливість Тимошенко, мені здається, санкціонована Кремлем. Путіну не байдуже хто стане президентом України. Якщо вибори виграє Тимошенко, я переконаний, що Путін їх визнає легітимними, а президента легітимним президентом", - розповів Кендзьор.

Він зауважив, що Тимошенко і Путін мають дружні стосунки з часів її прем'єрства.

"У вересні 2005 року Юлія Володимирівна поїхала у Росію. На той час вже не мала дипломатичного імунітету, вже не була прем'єр-міністром, знала, що на ній висять дві кримінальні справи у Росії. Зважте з лютого до вересня у статусі прем'єра вона не з'явилася у Москві жодного разу. А звичайною громадянкою приїздить у Москву. Її приймає генеральна прокуратура, з нею розмовляє ФСБ. Ніч до світанку вона проводить на заміській резиденції Володимира Путіна і повертається в Україну. Після цього кримінальні справи закрили. Вона заплатила за цю послугу російських спецслужб. Ми знаємо як Путін і Медвєдєв ненавиділи президента Ющенка за його українськість. Вони розуміли, якщо Ющенко буде обраний президентом на другий термін, тоді Росія втратить Україну остаточно. Фізичне знищення Ющенка провалилося, після отруєння він вижив. На місію кілера психологи з ФСБ призначили Тимошенко. Російській спецслужби і психологи відчули її здатність зомбувати людей. Найогиднішу справу вміє подати так, що люди будуть аплодувати, а цю справу вважатимуть благом. Для прикладу газова угода 2009 року. Ще й тепер Юлія Володимирівна каже, що угода, яку вона благословила це велике благо для України — 500 доларів за тисячу кубів. Сьогодні величезна кількість людей саме так і думає", - аналізував екс-нардеп.

Кендзьор зазначив, що Тимошенко почала критикувати Путіна, вийшовши із в'язниці.

"У колонії і в харківській лікарні Тимошенко, даючи коментарі і поради своїй команді, Януковичу, ніколи не засуджувала дії Путіна. Ніде не знайдете, щоб Юлія Володимирівна висловилася критично і щодо діяльності кума Путіна Віктора Медведчука. Зав'язки Юлії Володимирівни з Путіним дуже небезпечні для країни", - сказав екс-нардеп.

Зараз ви читаєте новину «"Якщо вибори виграє Тимошенко, Путін їх визнає легітимними", - екс-нардеп». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути