понеділок, 18 листопада 2013 22:50

Якщо Угоду не підпишуть, то кандидатам в п'яти округах малюватимуть відсотки - Чорновіл

Якщо Угоду не підпишуть, то кандидатам в п'яти округах малюватимуть відсотки - Чорновіл
Тарас Чорновіл Фото: genshtab.info

Влада не ставить на меті доводити до 100-відсоткової перемоги своїх кандидатів на п'яти проблемних округах. Так вважає екс-нардеп Тарас Чорновіл. Свою думку він висловив в ефірі телеканалу ТВі.

"Що стосується цих виборів, вони мають кілька нюансів дуже суттєвих. Ці вибори відбуваються на фоні євроасоціаційних подій. Якщо не підписується Угода у Вільнюсі (Угода про асоціацію України з ЄС — ред.) і зривається повністю, нам треба розуміти, що після того свавілля на виборах буде таке, що кандидат, який матиме підтримку 0,5%, йому намалюють 70%. І він стане депутатом без проблем", - сказав він.

За його словами, вибори на округах будуть технічним відпрацюванням президентських виборів 2015 року.

"Якщо відбудеться те, що зараз відбувається — Янукович не домовився ні про що з Путіним, а насправді торгується з ЄС, йде мова про дуже великі гроші і підписана буде Угода - нам доведеться показати обличчя. І тому ці вибори, наймовірніше, будуть технічним відпрацюванням майбутніх президентських виборів у плані тому, як не "опохабити" це, як це відбулося на цих п'яти округах у 2012 році, як ефективно відпрацювати адмінресурсом і дико масованою кількістю своїх членів комісії. Тому що кандидати від влади можуть у виборчій комісії розраховувати на 75-90% членів комісії... У такій спосіб буде відпрацьовуватися, як зробити це найефективніше, але не зовсім обов'язково доводячи до кінцевого логічного результату — перемоги свого кандидата", - додав Чорновіл.

Зараз ви читаєте новину «Якщо Угоду не підпишуть, то кандидатам в п'яти округах малюватимуть відсотки - Чорновіл». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути