пʼятниця, 06 грудня 2013 16:06

Якщо президент не чує, треба іти на Межигір'я - Кличко

Якщо президент не чує, треба іти на Межигір'я - Кличко
Віталій Кличко Фото:byut.com.ua

Лідер УДАРу Віталій Кличко вважає, що якщо президент не чує громадян України, то вони мають рушити до його помешкання в Межигір'ї.

Якщо влада використає армію та силу проти свого народу, це може обернутися дуже небезпечно для цієї влади. Про це заявив лідер УДАРу Віталій Кличко в коментарі журналістам у кулуарах Верховної Ради.Про це повідомляє прес-служба УДАРу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кличко хоче зустрічі з Януковичем

"Силовий сценарій - це дуже небезпечний шлях для цієї влади. Якщо влада спробує у силовий спосіб розігнати Майдан, то на вулиці вийде вже не 100 чи 500 тисяч людей, а підніметься вся країна. Бо люди вийшли не з політичними гаслами, а з вимогою жити в справедливій сучасній європейській державі, де в кожного є впевненість у завтрашньому дні", -  зазначив Віталій Кличко.

Відповідаючи на запитання журналістів, чи будуть мітингувальники пікетувати резиденцію Януковича - Межигір'я, Кличко відзначив, що громадяни України можуть вільно висловлювати свою позицію і страйкувати у будь-якому місці.

"Сьогодні страйки проходять по всій України, у великих містах і маленьких містечках. Якщо люди вирішать, що Президент їх не чує на Майданах, вони можуть піти до нього додому, щоби він нарешті почув їх і дав чітку відповідь. Якщо люди підуть на Межигір'я, думаю, там будуть і представники нашої партії та інших опозиційних партій. Але я впевнений, що там буде набагато більше громадян, які не мають жодної партійної приналежності, тому що це не партійна демонстрація, а справедлива вимога людей", - наголосив Кличко.

 

Зараз ви читаєте новину «Якщо президент не чує, треба іти на Межигір'я - Кличко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

47

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути