четвер, 29 листопада 2012 13:54

Якщо депутатам дати можливість приватизувати будівлю Ради, то вони зроблять це із задоволенням - політолог

Якщо депутатам дати можливість приватизувати будівлю Ради, то вони зроблять це із задоволенням - політолог
Фото: obozrevatel.com

Сьогоднішні депутати, які перемогли на виборах, особливо ті, хто йшов по мажоритарних округах і пройшли до Верховної Ради наступного скликання - це люди, які пам'ятають злидні своєї молодості, тому вони беруть, все що можна.

Про це заявив політолог Віктор Небоженко, коментуючи надмірну кількість заявок, а саме 180, поданих новообраними депутатами на отримання квартир в Києві.

"Це говорить про дуже низький рівень деградації українських депутатів. Не встигли прийти - а вже починають оббирати", - прокоментував він ситуацію.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Уряд не подає бюджет, бо не погодив макропоказники із МВФ - "бютівець"

Крім того, відповідаючи на запитання, навіщо і до того багатим людям ще й квартири, він сказав: "У тому житті вони були звичайними громадянами Радянського Союзу, а багатими вони стали перший раз в житті". За його словами, народні депутати "не вірять, що вони завжди будуть такими", тому звідси і випливає така поведінка.

Також експерт нагадав, що "в минулому парламенті мультимільйонери брали матеріальну допомогу та квартири". "Що робити, якщо це багаті першої хвилі - вони ще пам'ятають злидні і бідність своєї молодості, звідси з таке "хапальне" відношення. Я не здивуюся, якщо їм дадуть можливість приватизувати будівлю Верховної Ради, то вони зроблять це з задоволенням", - резюмував Небоженко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Прогульщики-"регіонали" понесуть відповідальність, якщо не з'являтимуться у Раді - Мірошниченко

Нагадаємо, вчора по завершенні засідання Підготовчої групи Верховної Ради народний депутат Володимир Макеєнко сказав, що близько 180 новообраних депутатів подали заявки на отримання службових квартир. "Заявок на отримання квартир багато. Удвічі більше ніж у цьому скликанні ... Такого напливу не було ніколи", - сказав він. Окрім того, народний депутат додав, що відповідні заявки подали представники всіх партій, що перемогли на виборах. За словами депутата, переважно їх подають новообрані депутати, які перемогли в мажоритарних округах.

Зараз ви читаєте новину «Якщо депутатам дати можливість приватизувати будівлю Ради, то вони зроблять це із задоволенням - політолог». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути