середа, 06 лютого 2013 16:41

"Якби Черновецький не був пов'язаний із Аделаджою, то про нього ніхто б не знав" - Таран

"Якби Черновецький не був пов'язаний із Аделаджою, то про нього ніхто б не знав" - Таран
За словами політолога, самостійною політичною силою у столиці рух Аделаджі не стане. Фото: segodnya.ua

Представники церкви Сандея Аделаджі "Посольство Боже" підуть по окремих мажоритарних округах. Але самостійною політичною силою в столиці цей рух не стане.

Так вважає політолог Сергій Таран, про що він заявив Gazeta.ua, коментуючи новину про те, що церква Аделаджі відряджає своїх парафіян на вибори до Київради.

"Якби Черновецький не був пов'язаний із цим посольством, то про нього ніхто б не знав, окрім правоохоронних органів. У нас суспільство нестабільне, тому люди йдуть у церкви, які суперечать і Конституції, і законам. Цим ніхто не переймається", - зауважив Таран.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Якщо мене посадять до в'язниці - там буде "пробудження" - Аделаджа

Як стало відомо, на одній із останніх проповідей у ангарі "Посольства Божого", що розташований на столичних Осокорках, Аделаджа закликав прихожан захопити Київ.

"Тягніть владу і будете у владі. Наші люди стануть главою землі на всіх рівнях, і скажіть, що я не правий!". У "Посольстві Божому" навіть організували так звані школи лідерів, на яких майбутні кандидати вчаться владарювати.

"Що таке вертикаль влади? Це те, що Господь вже придумав для твого добробуту", - запевняє пастор на проповіді, відео якої розміщено в інтернеті.

Зараз ви читаєте новину «"Якби Черновецький не був пов'язаний із Аделаджою, то про нього ніхто б не знав" - Таран». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

23

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути