понеділок, 05 жовтня 2009 09:38

Ахметов, Ющенко і Фірташ дають Януковичу протилежні вказівки - Чорновіл

Ахметов, Ющенко і Фірташ дають Януковичу протилежні вказівки - Чорновіл
"Хоча я відійшов від Партії регіонів і ні з ким там не контактую, мені здається, що є група великого бізнесу, зацікавлена в тому, щоб не розвалювати далі країну, а все-таки втягнутися в нормальний законодавчий процес, менше думати про результати виборів, а думати про країну", - таку думку висловив народний депутат України Тарас Чорновіл.

"До них я насамперед відношу групу Ахметова, тому що чим більший бардак у країні, тим гірше для великого бізнесу", - додав політик.

Він також відзначив, що у нього немає великих надій на те, що Верховна Рада запрацює.

"За останні три дні я одержав багато листів, пов"язаних із законодавчими проблемами, зокрема, велика проблема з дитячим харчуванням. Потрібно терміново міняти закон, тому що зараз діти будуть вимушені вживати контрабандні сухі суміші невідомої якості і походження. Річ у тім, що було прийнято дурну зміну в закон, і її потрібно відмінити. Всі розуміють, що потрібно, але це неможливо, оскільки Рада заблокована. Є і багато інших подібних речей, тому мені дуже хочеться, щоб розблокування відбулося, але є декілька мерзотників, які маніпулюють Верховною Радою і перетворили її на цирк навпаки, в якому клоуни сміються над людьми", - сказав Тарас Чорновіл.

Щодо перспектив роботи парламенту наступного тижня нардеп сказав: "Мені здається, що протистояння продовжуватиметься, хоча я не можу заглянути в черепну коробку Віктора Януковича і побачити, що там твориться, і не можу прослідкувати всі його телефонні дзвінки - коли йому дзвонить Ахметов і говорить, що потрібно повернутися до нормальної роботи, а коли йому дзвонять Ющенко або Фірташ і дають вказівку блокувати до переможного кінця, поки не доб"ють цю країну. На що і в який момент він реагує, мені складно сказати".

ІМК
Зараз ви читаєте новину «Ахметов, Ющенко і Фірташ дають Януковичу протилежні вказівки - Чорновіл». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути