пʼятниця, 02 грудня 2011 21:54

Афганець назвав львівських протестувальників вівцями

Афганець назвав львівських протестувальників вівцями

На сьогоднішній акції протесту, яку влаштувало всеукраїнське об'єднання "Свобода" під Львівською обласною державною адміністрацією на честь приїзду прем'єр-міністра України Миколи Азарова до Львова, голова Української ветеранської організації Ігор Коцюруба заявив, що львів'яни – це стадо овець.

Зокрема, Ігор Коцюруба сказав, що сьогодні дійшов висновку, що звичайні українці ні на що не здатні.

"Нема ні організації, ні структури, ні чітко побудованої тактики, - сказав 46-річний афганець - Нема навіть людей, які займаються виробленням цих структур. Ми – як стадо вівеців, які сьогодні бігали за тим Азаровим. Так не має бути. Азаров має приїжджати, і ми маємо знати, де він і куди він їде. Тоді можемо сказати, що ми організація, яка підготовлена до боротьби за українську державу".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тягнибок пообіцяв чорнобильцям туалет та вчив їх, як треба протестувати

Коцюруба закликав людей об'єднуватися заради спільних активних дій.

"Ми плачемось між собою і думаємо, яка погана влада. Ми всі знаємо, що при владі сидять щурі. Хіба ми цього не знаємо, друзі? А чи не краще зараз тим людям, які себе проявили, які дійсно люблять свою державу, згуртуватись і виробити чітку структуру, план дій? Чому би нам не перетворити славне місто Львів у фортецю? Бо в мене, як представникам народу, таке враження, що всім байдуже на протести – всі просто готуються до виборів".

Зараз ви читаєте новину «Афганець назвав львівських протестувальників вівцями». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

41

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути