середа, 12 лютого 2014 19:25

Яценюка і Турчинова облили зеленкою в лікарні у Тимошенко

Яценюка і Турчинова облили зеленкою в лікарні у Тимошенко

Главу фракції "Батьківщина" Арсенія Яценюка і першого заступника голови ВО "Батьківщина" Олександра Турчинова невідомі облили зеленкою в холі ЦКБ № 5 у Харкові.

Зеленкою на політиків плеснули в той момент, коли вони виходили з лікарні після відвідування екс-прем'єра Юлії Тимошенко.

Один раз їх облили в холі, вдруге спробували облити вже на виході з лікарні.

Одному із зловмисників вдалося втекти, при цьому він викинув пакет, в якому знаходилося близько 15 пляшечок зеленки і пластикова пляшка з пульверизатором. Ще одного нападника затримала міліція.

Відповідаючи на питання журналістів, чи буде Яценюк прем'єром, Турчинов відповів: "Як вирішить Майдан".

Він також підкреслив, що опозиціонерам вдалося обговорити з Тимошенко і стратегію і тактику дій опозиції.

"Все обговорили, і стратегію, і тактику. У нас спільна позиція і загальна команда. Найближчим часом ми публічно заявимо цю позицію", - сказав політик.

У свою чергу Яценюк на ходу сказав, що найближчим часом у Києві пройде прес-конференція про підсумки їх зустрічі з Тимошенко. "От тільки трошки від зеленки відмиємося, і проведемо в Києві прес-конференцію", - сказав він.

Коментуючи інцидент із зеленкою, Турчинов сказав: "Я думаю, тут потрібно писати заяву до психіатра, щоб підлікував тих , хто ганьбить Харків, перебуваючи на посаді губернатора і мера".

Нагадаємо, у Харкові зеленкою неодноразово обливали захисника екс -прем'єра Юлії Тимошенко Сергія Власенка. 19 вересня 2012 під час зустрічі з виборцями кандидата в народні депутати по округу № 169 ( Харків) від партії "Батьківщина" Олександру Кіршу плеснули в обличчя зеленку. 28 грудня 2013 невідомі облили зеленкою лідера громадського руху "Третя Українська республіка " Юрія Луценка та його дружину , народного депутата Ірину Луценко, коли вони приїхали на Евромайдан в Харкові. Також зеленкою обливали нардепа від "Батьківщини " Арсена Авакова .

Зараз ви читаєте новину «Яценюка і Турчинова облили зеленкою в лікарні у Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути