субота, 24 квітня 2010 13:49

Яценюк зрозумів, що владу не можна бити по одинці - Фесенко

Яценюк зрозумів, що владу не можна бити по одинці - Фесенко

Керівник Центру політичних досліджень "Пента" Володимир Фесенко вважає, що тема Чорноморського флоту зможе лише скоординувати опозицію для спільних дій, але аж ніяк не об"єднати її.

Про це він сказав у коментарі Gazeta.ua.

"Спільні дії опозиції найближчим часом зокрема щодо угоди по Чорноморському флоту - це цілком ймовірно. Ця угода стала поштовхом до координації дій опозиції. Це і на парламентському і на позапарламентському рівні", - зазначив він.

Однак політолог вважає, що Віктор Ющенко, наприклад, організаційно не приєднається до Тимошенко.

" Цього не буде. А от Яценюк вже показав якісно інший рівень політики. Він показав, що може координувати свої дії з Тимошенко. Він подолав несприйняття. Яценюк зрозумів, що бити владу не можна поодинці. Щоб отримати результат, треба об"єднувати. І через це він мудрішає, як політик. Він стає більш розумним і досвідченим політиком. Бо раніше поводив себе, як амбіційний новачок", - зазначив Фесенко.

"Думаю, що В"ячеслав Кириленко може координувати свої дії з Тимошенко. Бо для нього теж тема ЧФ дуже важлива", - підкреслив політолог.

За його словами, тут амбіції, власні інтереси політиків мають відійти на другий план.

"Ними треба поступитися", - сказав експерт.

"Зважаючи на те, що в Раді саме у Тимошенко найбільша фракція, то з точки зору координації вона буде це робити. Але їй варто уникати спроби очолити процес і демонструвати колективне керівництво. Бо якщо Тимошенко спробують виперти на перед, то це може привести до розколу", - зазначив Фесенко.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Яценюк зрозумів, що владу не можна бити по одинці - Фесенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

49

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути