середа, 05 серпня 2015 13:01

Яценюк сказав, ким замінять податкову міліцію

Яценюк сказав, ким замінять податкову міліцію

Уряд внесе до Верховної Ради законопроект про заміну податкової міліції у складі Державної фіскальної служби демілітаризованої службою фінансових розслідувань.

Про це повідомив прем'єр-міністр Арсеній Яценюк, відкриваючи засідання Кабінету міністрів у Києві в середу.

"Замість податкової міліції, яка сьогодні мілітаризована і має специфічну репутацію, ми переходимо на стандартний західний підхід, де податкова міліція ліквідується, а створюється професійна служба фінансових розслідувань у складі ГФС", - сказав він.

"Демілітаризованої, без погонів, без автоматів, але з мізками і сильними людьми, які здатні відстежувати всі схеми з ухилення від сплати податків, по конвертаційних центрів та формуванню незаконних податкових кредитів", - описав прем'єр своє бачення нової служби.

Міністр фінансів Наталія Яресько уточнила, що службу фінансових розслідувань передбачається створити саме у складі ГФС, оскільки раніше в уряді розглядали можливість її створення як нової окремої структури та передачі їй функцій по боротьбі з економічними злочинами від інших правоохоронних органів.

Яценюк доручив у найкоротші терміни підготувати відповідний законопроект.

Зараз ви читаєте новину «Яценюк сказав, ким замінять податкову міліцію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути