пʼятниця, 27 березня 2015 13:01

Яценюк пропонує підняти зарплату слідчим, які розслідують резонансні справи

Яценюк пропонує підняти зарплату слідчим, які розслідують резонансні справи

Прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк заявляє про намір уряду в кілька разів збільшити заробітну плату слідчим МВС, які займаються особливо важливими справами.

"Я пропоную вам, щоб ми прийняли рішення по слідчим, які розслідують особливо важливі справи - у кілька разів збільшити заробітну плату. Уряд знайде на це гроші. Постанова готовий прийняти на наступному засіданні уряду", - сказав він у п'ятницю на розширеному засіданні колегії МВС України з питань протидії корупції.

Глава уряду зазначив: "Ми не можемо зараз вирішити по всіх, але група "слідаків", які розслідують найбільш резонансні, найбільш складні справи, - не може він розслідувати справу за 2 тис. грн.

Він повинен думати не про те, як прогодувати сім'ю , а про те, як відповідно до закону притягнути до відповідальності і посадити. І це відповідальність держави в сьогоднішній ситуації: коли ми на кожному кроці кричимо про боротьбу з корупцією, так треба ж подивитися тоді, скільки ми платимо тим, хто бореться з цією корупцією".

Яценюк резюмував: "Тому, будь ласка: рішення - за вами, гроші - за мною".

Зараз ви читаєте новину «Яценюк пропонує підняти зарплату слідчим, які розслідують резонансні справи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути