субота, 03 листопада 2012 03:50

Яценюк порадив заходу не критикувати "Свободу", а почитати текст їхньої угоди

Яценюк порадив заходу не критикувати "Свободу", а почитати текст їхньої угоди
Арсеній Яценюк. Фото: news.intv.ua

"Батьківщина " і "Свобода" будуть разом працювати у новому парламенті, незважаючи на відмінності в ідеології.

Про це в ефірі Шустер live на Першому національному сказав Арсеній Яценюк.

Він запевнив, що жодних протистоянь між "Батьківщиною" і "Свободою" у новій ВР не буде. Відповідаючи на запитання, як "Батьківщина" ставиться до того, що на заході розкритикували потрапляння до парламенту такої радикальної сили як "Свобода", Яценюк підкреслив:

"ВО "Батьківщина" підписала з ВО "Свободою" угоду про створення демократичної коаліції. Я вважаю це правильним кроком. Завдяки цьому кроку ми виграли масу округів, завдяки цьому кроку разом ми виграли результат, більше, ніж у ПР. Ми  і "Свобода" - це демократичні сили, які проти Януковича – ми об'єдналися і тому разом наш результат вищий, ніж у Януковича".

Він додав: "Радикалізмом є те, що ВО "Свобода" підтримує особисте голосування в парламенті, імпічмент Януковича, закон про відкликання народного депутата, скасування пенсійної реформи і прийняття нової пенсійної реформи, скасування податкового кодексу та інші реформи".

"Тому я хочу звернутися до наших іноземних партнерів: читайте, будь ласка, текст угоди, читайте те,  що ми об'єдналися заради змін в країні. І ми будемо робити все, що пообіцяли на виборах, - запевнив політик. - Люди нам повірили. Для цього нам потрібні голоси у ВР. Разом ми будемо мати ці голоси. Ми будемо разом працювати, разом змінювати країну і разом відповідати за кожне слово, яке дали на виборах".

Зараз ви читаєте новину «Яценюк порадив заходу не критикувати "Свободу", а почитати текст їхньої угоди». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути