четвер, 27 листопада 2014 11:05

Яценюк - популіст, який виторгував собі прем'єрство - Чорновіл

Яценюк - популіст, який виторгував собі прем'єрство - Чорновіл
Фото: comments.ua

Колишній депутат Вячеслав Чорновіл вважає, що Володимир Гройсман буде хорошим спікером. Про це він сказав в коментарі Gazeta.ua.

"Хоча насправді Гройсман міг би бути й прем'єром. У порівнянні з Яценюком для нас це був би подарунок долі. Тому що Гройсман — нормальний, адекватний чоловік, який щось у своєму житті робив на відміну від Яценюка. Той абсолютний популіст, ще й брехун. Це жах", - зауважив політик.

За словами екс-депутата, Яценюк виторгував собі посаду прем'єра, тому реформи в Україні йтимуть у п'ять разів повільніше, ніж мали.

"У нас взагалі реформи розпочнуться дуже погано. Думаю парламент свою роботу тут виконає. Проблема буде в уряді. Але нові депутати будуть рухати процес. Бо прийшли нові, гавкучі, кусючі. Вони не дадуть уряду спокійно жити. За 2015 рік мають прийняти все необхідне, щоб наступного року вже їх (реформи - ред.) закінчити", - наголосив Чорновіл. Він вважає що проблеми із проведенням реформ будуть під час ухвалення підзаконних актів Кабміну.

Зараз ви читаєте новину «Яценюк - популіст, який виторгував собі прем'єрство - Чорновіл». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути