середа, 09 жовтня 2013 17:44

Яценюк найбільш зацікавлений у звільненні Тимошенко — політолог

Яценюк найбільш зацікавлений у звільненні Тимошенко — політолог
Арсеній Яценюк. Фото: Gazeta.ua

Лідер фракції "Батьківщина" Арсеній Яценюк виглядає найбільш зацікавленим серед опозиціонерів у звільненні ув'язненої екс-прем'єрки Юлії Тимошенко.

Таку думку у коментарі Gazeta.ua висловив політолог Олександр Палій.

Експерт вважає, що 170 підписів народних депутатів вплинуть на рішення щодо помилування Юлії Тимошенко "це спроба показати, що для звільнення Тимошенко опозиція, щось зробила".

"Яценюку потрібен бойових дух, або хоча б інформаційний привід для її звільнення. Щоб у опозиції були підстави заявити, що вони впливають на ситуацію. Хоча суспільство розуміє, що у звільненні Тимошенко ключову роль відіграє міжнародна спільнота та інтереси влади. Це їх заслуга, а не діяльність опозиціонерів", - розповів експерт.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 170 нардепів підписались за звільнення Тимошенко: серед них жодного "регіонала"

Політолог Костянтин Матвієнко назвав підписи нардепів демонстрацією діяльності опозиції.

"Арсеній Петрович намагається бути політиком. Показує, що щось робить. На помилування Тимошенко впливає один єдиний чинник — добра воля президента", - зауважив Матвієнко.

Нагадаємо, сьогодні Арсеній Яценюк повідомив, що 170 народних депутатів підписались за звільнення Юлії Тимошенко. Відповідне звернення про помилування опозиціонери планують передати президенту Віктору Януковичу. Під цим зверненням підписалися депутати опозиційних фракцій, а також позафракційні депутати. Не захотіли підписуватись під цим документом жоден з "регіоналів".

Зараз ви читаєте новину «Яценюк найбільш зацікавлений у звільненні Тимошенко — політолог». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

15

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути