пʼятниця, 19 квітня 2013 13:15

Яценюк каже, що не має особистих претензій до Азарова, зате держава - має

Яценюк каже, що не має особистих претензій до Азарова, зате держава - має
Яценюк Азарову: "Ви змінили багато чого для себе, для своїх кишень, для своїх родин, а не для 45 мільйонів українців". Фото: censor.net.ua

Лідер фракції "Батьківщина" Арсеній Яценюк заявляє, що в опозиції немає особистих претензій до уряду Миколи Азарова, всі претензії знаходяться у площині державного управління.

"У нас немає особистих претензій до прем'єр-міністра або до президента Януковича, або до членів його уряду. Це не особисте - це державне", - сказав Яценюк під час обговорення питання про відповідальність Кабінету міністрів.

Політик підкреслив, що уряд Азарова отримав мандат довіри для того, щоб змінити ситуацію в країні.

"Ви змінили багато чого. Правда, змінили це для себе, для своїх кишень, для своїх родин, а не для 45 мільйонів українців", - висловив думку Яценюк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як тільки Азаров прийшов до парламенту, нардепи взялися за його відставку

"Ми не хочемо, щоб це питання (відповідальність уряду) перетворилося на політичну балаканину і в розгляді питання не по суті, а по формі", - підкреслив він.

Яценюк сказав, що голосування у парламенті по резолюції недовіри уряду виявить тих, хто підтримує уряд прем'єра Азарова.

"Сьогодні не просто голосування за відставку Кабінету міністрів, ми побачимо, який реальний рівень підтримки цього уряду. Той, хто не підтримає резолюцію - підтримує цей Кабінет міністрів України, підтримує безробіття, хто підтримує підвищення пенсійного віку, закриття 900 шкіл, 300 лікарень, підтримує корумповану владу", - заявив лідер фракції "Батьківщина".

Він також підкреслив, що опозиція буде домагатися не тільки уряду Азарова, а й відсторонення від влади президента України Віктора Януковича.

Зараз ви читаєте новину «Яценюк каже, що не має особистих претензій до Азарова, зате держава - має». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути