вівторок, 24 травня 2011 14:55

Я власноруч зриватиму червоні прапори - Кендзьор

Я власноруч зриватиму червоні прапори - Кендзьор

Вивішування червоного прапору буде постійно провокувати неспокій у державі. Якщо він висітиме у наступному році 9 травня десь у Львові, народний депутат від НУ-НС Ярослав Кендзьор власноруч зриватиме його.

Про це політик заявив у коментарі Gazeta.ua.

На переконання Кендзьора, прийняття Верховною Радою закону про використання копій прапора Перемоги під час урочистостей до Дня перемоги та підписання цього документа президентом Віктором Януковичем є "узаконенням повернення сталінізму у життя українського суспільства".

"Червоний прапор - це прапор сталінський, прапор комуністичної партії Радянського Союзу. Усі злочини у тій державі, мільйони знищених у Биківні, на архіпелазі ГУЛАГ, могильники у Галичині робились під червоним прапором. Ось що освятив своїм підписом так званий президент української держави", - наголосив "нунсівець".

За його словами, червоний прапор буде постійно провокувати неспокій у державі.

"Про що він буде нагадувати львів'янам? Хіба про перемогу? Чи про те, що через нього загинули їхні рідні, близькі? Цей чоловік (Янукович - ред.) не відає, що він зробив", - додав Кендзьор.

Він попередив, що, якщо червоні прапори будуть висіти 9 травня 2012 року у Львові, то люди їх зриватимуть.

"Я сам буду ходити і зривати ці прапори. І людей закликатиму це робити, бо це є злочинний і зловісний закон", - резюмував парламентарій.

Нагадаємо, нещодавно президент України Віктор Янукович підписав закон про порядок офіційного використання копій прапора Перемоги.

Зараз ви читаєте новину «Я власноруч зриватиму червоні прапори - Кендзьор». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

103

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути