вівторок, 24 травня 2011 12:57

На Януковича чекають український суд та кара Божа - Кендзьор

На Януковича чекають український суд та кара Божа - Кендзьор

Президент Віктор Янукович зробив величезний гріх, підписавши закон про використання копій прапора Перемоги, тому на нього чекає кара Божа.

Про це у коментарі Gazeta.ua заявив народний депутат від НУ-НС Ярослав Кендзьор.

"Янукович - це людина без роду, племені. Він, у силу різних обставин ставши президентом України, не розуміє, що він підписує", - зазначив парламентарій.

На переконання Кендзьора, таке рішення для України є "страшною моральною травмою".

"Це травма для мільйонів людей. Навіть для ветеранів так званої Великої вітчизняної війни. Поставте поруч двох ветеранів - ветерана-переможця радянської армії та ветерана німецького вермахту, який програв війну. Хай вони поділяться враженнями, як живе один та другий. Радянський ветеран сьогодні живе як жебрак останній. Переможений ветеран вермахту живе як достойна людина", - наголосив депутат.

На його думку, Янукович - це "людина-неук, людина, яка не знає історії і не володіє фактажем".

"Це людина, яка не має нічогісінько українського у своїй душі. Він так і не усвідомив на другому році свого президентства, головою якої держави він є. Якби він хоч трішки знав історію країни, якою керує, звісно, він би таких речей ніколи не приймав. Він зробив величезний гріх. Його Господь та українці покарають дуже-дуже тяжко", - резюмував Кендзьор.

Нагадаємо, нещодавно президент України Віктор Янукович підписав закон про порядок офіційного використання копій прапора Перемоги.

Зараз ви читаєте новину «На Януковича чекають український суд та кара Божа - Кендзьор». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

71

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути