субота, 13 квітня 2013 02:16

"Я відчуваю в собі сили взяти участь у зміні геометрії політики" - Луценко

"Я відчуваю в собі сили взяти участь у зміні геометрії політики" - Луценко
Фото: news.bigmir.net

Новий президент і нова країна — ось мета, яка має об'єднати. Про це в інтерв'ю "Дзеркалу тижня" сказав Юрій Луценко, говорячи про об'єднання усіх опозиційних сил, передає УНН.

"Цю владу можна скинути тільки тоді, коли буде об'єднано сили парламентської та позапарламентської опозиції, а також здорової частини суспільства. Масовість протесту проти режиму забезпечить лише консолідація зусиль. Коли не буде штучного поділу на масовку й депутатів. Коли всі, хто справді хоче жити в новій країні, стануть єдиним, неподільним цілим, що спиратиметься на одну програму й діятиме за єдиним планом", - упевнений політик.

Експерт попередив, що Україна скочується до авторитаризму

Луценко упевнений, що зараз країні не потрібна нова партія.

"Не ще одна піраміда з вождем на вершині, а коло. Круглий стіл, що передбачає рівність учасників. І не мені, а всім нам вирішувати, де цей стіл поставити і хто за ним має сидіти. Розмови про те, що Луценко, опинившись на волі, почне змінювати опозиційний рельєф, — від лукавого. Я не маю наміру змінювати рельєф опозиції, зате я відчуваю в собі сили взяти участь у зміні геометрії політики", - зазначив політик.

Зараз ви читаєте новину «"Я відчуваю в собі сили взяти участь у зміні геометрії політики" - Луценко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути