четвер, 28 лютого 2013 11:33

"Біля пивної такий стиль припустимий" - експерт про поведінку Азарова

 "Біля пивної такий стиль припустимий" - експерт про поведінку Азарова
Фото: golos.ua

На розширеному засідання уряду діалог між владою та опозицією не склався.

Про це у коментарі Gazeta.ua сказав політолог Андрій Золотарьов.

"Присутність опозиції на розширеному засіданні анонсувалася не тільки для того, щоб проінформувати про її альтернативні пропозиції, але й задля хоч якогось діалогу. Це нормально для країни, яка перебуває в кризовій ситуації, аби її подолати. Влада і опозиція мають співпрацювати. Але це не про Україну. Тому вчора ми побачили продовження спектаклю, що був тиждень тому, під назвою "Діалог з країною". Тепер було таке: стара мізансцена, яка повторювалася кільканадцять разів - добрий цар та погані бояри. Присутність і намагання опозиції вступити в діалог із Миколою Яновичем цей спектакль ламала. Микола Янович окреслив плани, Віктор Федорович роздав наганяй, але це не був діалог, так як і не було реальної презентації програми уряду", - пояснив Золотарьов.

За словами експерта, продовженням цієї "поганої п'єси" через певний час буде відставка Азарова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Опозиція вирішила зібрати підписи під резолюцією щодо недовіри Кабміну

"Він і зараз працює прем'єром в уряді свого першого заступника Сергія Арбузова. Азаров став політичним опудалом, який в негативному сенсі вже не має конкурентів в країні. У нього найбільший антирейтинг. Під приводом того, що гарні і хороші реформи президента не виконуються, Микола Янович буде усунутий з посади. На його місце прийде Арбузов. Першим віце-прем'єром стане Олександр Вілкул. Цей уряд молодих реформаторів із подвоєною енергією візьметься за справу", - зауважив Золотарьов.

Політолог нагадав, що члени Компартії припускають, що підтримають відставку прем'єра через погану програму уряду, про що заявили ще тиждень тому.

"Арсеній Яценюк з цим трохи запізнився, тому йому треба наздоганяти. Можливо, політтехнологи порадили, що треба перехоплювати цю ініціативу. Тим більше, що Микола Янович на засіданні уряду не дуже чемно повівся із керівником найбільшої опозиційної фракції - фактично закрив йому рота. Біля шинку або пивної такий стиль припустимий, але не у великій політиці. Це також хороший привід для того, аби підняти питання про відставку прем'єра. Його можна тримати на інформаційному "щиті" до тих пір, поки на Банковій не усвідомлять, що час Миколи Азарова пройшов", - наголосив він.

Зараз ви читаєте новину « "Біля пивної такий стиль припустимий" - експерт про поведінку Азарова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

35

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути