Ексклюзиви
вівторок, 07 січня 2014 16:16

Одному з "в'язнів Банкової" стало гірше - лікарі не беруться ставити діагноз

Одному з "в'язнів Банкової" стало гірше - лікарі не беруться ставити діагноз
Фото: sprotiv.org

У Владислава Загоровка - одного з 9 активістів, побитих "Беркутом" під адміністрацією президента - погіршився стан здоров'я, його госпіталізували до Броварської міськлікарні. Про це Українській правді повідомила дружина Владислава Світлана Загоровко.

За її словами, 30 грудня лікарі Броварської лікарні перевели Владислава на амбулаторне лікування та відправили додому. При цьому 4 січня у нього піднялася дуже висока температура та почалися судоми правої кінцівки.

"Вчора йому стало гірше, він майже не міг ходити, тягнув праву ногу за собою", - розповідає дружина.

Вона викликала швидку та домоглася госпіталізації чоловіка. За словами лікаря-невропатолога, з яким консультувалася Світлана, такі симптомі пов'язані з травмою голови, які він отримав від побиття Беркутом. Разом з тим у Броварській лікарні, за словам дружини, стан Загоровка пояснюють звичайною вірусною інфекцією. За словами Світлана, температура у чоловіка була і раніше, коли він лежав у лікарні, але лікарні не могли пояснити, в чому її причина.

"Владиславу потрібне додаткові обстеження. Ніхто не хоче ним нормально займатися", - додала вона.

Як відомо, Загоровко разом з іншими активістами був затриманий 1 грудня на Банковій, після чого їх побив Беркут. 4 грудня Шевченківській райсуд Києва обрав для 9 активістів два місяця арешту у вигляді запобіжного заходу. Пізніше прокуратура запропонувала Загоровку "мирову угоду", він частково визнав свою провину – порушення громадського порядку, та заплатив штраф у розмірі 850 гривень. У кримінальному впровадженні, яке було відкрито за фактом нанесення тілесних ушкоджень Берутом, по якому активісти проходять як постраждалі, ніяких змін немає.

Зараз ви читаєте новину «Одному з "в'язнів Банкової" стало гірше - лікарі не беруться ставити діагноз». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

57

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути