вівторок, 07 січня 2014 14:42

"Яка виписка? Стан Тетяни трохи кращий за жахливий" - чоловік Тетяни Чорновіл

"Яка виписка? Стан Тетяни трохи кращий за жахливий" - чоловік Тетяни Чорновіл
Фото: ТСН

Заява Міністерства охорони здоров'я України про задовільний стан здоров'я побитої 25 грудня активістки і журналістки Тетяни Чорновол є неправдивою. Про це "Радіо Свобода" заявив її чоловік Микола Березовий. У повідомленні прес-служби відомства йшлося, що Тетяні Чорновол була запропонована виписка, але "пацієнтка категорично відмовилася".

"Про яку виписку може йтися, якщо в неї температура постійна, якщо вона проходить десять метрів - і починає кружитися голова, і вона ледь не падає?" - зазначив Микола Березовий.

"Коли ми кажемо, що її стан нормалізувався, то треба розуміти, що він став трохи кращий від того, яким був пару днів тому, коли він був взагалі жахливим. А до нормального стану - ще величезна дистанція", - додав чоловік Тетяни Чорновол.

6 січня прес-служба Міністерства охорони здоров'я України проінформувала, що стан здоров'я журналістки Тетяни Чорновол, яка постраждала внаслідок побиття 25 грудня 2013 року, є "стабільним та задовільним". Нагадаємо, в ніч на 25 грудня на Бориспільській трасі невідомі жорстоко побили журналістку і громадську активістку Тетяну Чорновол після того, як переслідували її машину і зіштовхнули її з траси. За фактом побиття Тетяни Чорновол слідчим відділом Бориспільського міськвідділу міліції відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Згодом воно було перекваліфіковано на нанесення тяжких тілесних ушкоджень.

Зараз ви читаєте новину «"Яка виписка? Стан Тетяни трохи кращий за жахливий" - чоловік Тетяни Чорновіл». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

55

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути