субота, 04 січня 2014 12:26

Тимошенко може стати прем'єром втретє - астролог

Тимошенко може стати прем'єром втретє - астролог
Фото: shop.blagoda.com.ua

Яка доля чекає на президента Віктора Януковича у 2014 році і коли на волю може вийти екс-прем'єр Юлія Тимошенко кореспонденту Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

Чи вийде у 2014 році на волю Юлія Тимошенко?

- Екс-прем'єр Юлія Тимошенко залишатиметься в ув'язненні до кінця 2014 року.  Шанси вийти на свободу з'являться у листопаді. У січні погіршиться стан здоров'я. У листопаді загостряться хронічні хвороби. Хірургічні втручання краще проводити у серпні.

Чи повернеться вона до політики?

- Політичний імідж Тимошенко виросте. Про неї часто говоритимуть у світі. Кармічним для Тимошенко стане 2015 рік. У червні братиме активну участь у політичному житті країни. Може навіть втретє стати прем'єром.

Чи можлива цього року відставка президента?

- Перевиборів опозиції навряд чи вдасться добитися. Але на президента Віктора Януковича чекає спад політичної активності. Підписані угоди приноситимуть збитки. З'явиться ще більше незадоволених його правлінням. Якщо таки будуть дострокові вибори, їх він програє. Статки його родини зростатимуть до 2015 року. У 2019 році родина рахуватиме збитки і втратить фінансову силу. Можуть відібрати бізнес чи заблокувати банківські рахунки. У другому півріччі доведеться часто їздити за кордон. У 2015 вона може переїхати жити в іншу країну.

Хто може стати наступний президентом?

- Невеликі шанси будуть у всіх трьох опозиціонерів. Наприклад, лідер УДАРу Віталій Кличко на виборах 2015 року може програти. Але має всі шанси здобути перемогу на наступних президентських.

Що чекає на Кличка у 2014 році?

- Успішним для його політичного іміджу виявиться березень. З 20 червня по 20 липня час максимального піднесення. Якщо правильно реалізує свої шанси, може вже тоді стати лідером у країні і претендувати на посаду президента. Буде намагатися змінити існуючу політичну систему. Важко буде мислити глобально і перемогти у закулісних іграх. Можуть підвести партнери. Має шанс примножити свої статки у другому півріччі. Здоров'я не підведе.

Чого зможе досягти Арсеній Яценюк?

- У травні Яценюк покращить свій політичний імідж. Відступить від попередніх намірів і зможе виправити багато помилок. У липні може відділитися від решти опозиціонерів і спробувати діяти самостійно. Хоча більш вдало проявлятиме себе під чиїмось керівництвом. Вибитися у лідери поки шансів у нього немає. Підтримуватиме дружина. З'явиться опонент, якому доведеться постійно протистояти. Втома і недосипання позначаться на здоров'ї. Зникатиме голос, часто доведеться боротися з вірусними інфекціями. Реалізовувати усі плани заважатиме нестача коштів. Фінансові справи налагодяться у серпні.

Чи завадить щось зайняти посаду президента "свободівцю" Олегу Тягнибоку?

- Тягнибок буде без міри ініціативним і необережним. Працювати спокійно заважатиме запальний характер. Зазнає невдачі через невміння аналізувати і чекати. Активність у травні-червні може нашкодити його авторитету. Буде впливати на імідж країни і на людей. Стане вагомим претендентом на крісло президента. Боротьба за найвищу в країні посаду може підірвати його здоров'я. Короткі відпустки допоможуть швидко відновити сили. Вдома буде неспокійно. Впевненість у собі підірвуть проблеми в особистому житті.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко може стати прем'єром втретє - астролог». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

34

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути