понеділок, 30 грудня 2013 11:15

На Тільців чекає рік запальних хвороб, Близнюків підводитиме пам'ять – медичний гороскоп на 2014 рік

На Тільців чекає рік запальних хвороб, Близнюків підводитиме пам'ять – медичний гороскоп на 2014 рік
фото: http://vkurse.ua/

На самопочутті українців у 2014 році позначаться чотири затемнення і регулярні магнітні бурі. Про це кореспонденту Gazeta.ua розповіла харківський астролог Олена Максимова.

"У 2014 році збільшиться кількість алкозалежних, - говорить астролог. - Людям не вистачатиме свята, тому шукатимуть будь-який привід випити і регулярно заглядатимуть у чарку. Спалах вірусних захворювань треба чекати у кінці зими і на початку весни. Українці хворітимуть менше, ніж торік. Будуть винайдені нові препарати від раку, але через недофінансування їх не випустять на ринок"

За словами астролога, через напруження на роботі і вдома загостриться невралгія в Овнів.

"Овни потерпатимуть від головного болю і підвищеного тиску, - каже Максимова. – Їм регулярно доведеться відвідувати лікарів. Може надокучати біль у нирках. Ігнорувати його неварто. Хвороби швидко загострюватимуться".

У Тільців часто підвищуватиметься температура.

"На Тільців чекає рік запальних хвороб. Доведеться лікувати запалення легенів, виводити ячмінь і висипи на шкірі, - говорить астролог. – Близнюки будуть боротися з целюлітом. Їх часто підводитиме пам'ять. Людям з високим тиском варто стерегтися внутрішніх крововиливів".

Ракам від квітня до липня зірки радять планувати поповнення у родині, а Левам не варто налягайте на солодощі. Це неодмінно позначиться на їхній фігурі.

"Дівам треба берегти вуха і горло. Може турбувати головний біль. Ризикуєте втратити голос на початку року. Навесні вдалий час, аби боротися зі шкідливими звичками. Терезам навесні доведеться залишитися вдома через застуду. Уваги потребуватимуть очі. Підбирати окуляри краще у березні, вирушати до стоматолога – у кінці лютого".

Скорпіон буде боротися з випаданням волосся і карієсом. Організм потребуватиме мінеральної підтримки. Позбутися шкідливих звичок буде найлегше у серпні.

Стрільця вразливою буде серцево-судинна система. Знизиться гострота зору. Не поспішайте виправляти її хірургічним втручанням, - каже астролог. – У Козерога загостряться хронічні недуги. Чоловіки нарікатимуть на зниження потенції. Жінкам важко буде завагітніти. Лікувати безпліддя і йти на штучне запліднення краще у травні-червні".

Водолія турбуватимуть судоми і варикозне розширення вен.

"Людям, народженим під цим знаком зодіаку, не варто захоплюватися плаванням у холодних водоймах. Нові ліки і косметика викличуть алергію, - передбачає Максимова. – У Риб виникатимуть проблеми з зором, спиною, жовчним міхуром і кишечником".

 

Зараз ви читаєте новину «На Тільців чекає рік запальних хвороб, Близнюків підводитиме пам'ять – медичний гороскоп на 2014 рік». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути