четвер, 14 липня 2011 16:53

Колесніченко про п'яного Януковича-молодшого: Він втратив людське обличчя?

Колесніченко про п'яного Януковича-молодшого: Він втратив людське обличчя?

У Партії регіонів сумніваються, що молодший син президента України і народний депутат-"регіонал" Віктор Янукович втратив людське обличчя, з'явившись у людному місці в нетверезому стані. Тим більше, що в Україні є алкогольна культура.

Про це у коментарі Gazeta.ua заявив народний депутат від Партії регіонів Вадим Колесніченко, відповідаючи на запитання, чи є прийнятною поява у людному місці в нетверезому стані Януковича-молодшого.

"Нетверезий - це який? Він втратив при цьому людське обличчя? У нашій державі не заборонене вживання спиртних напоїв, наскільки мені відомо. Є тільки культура їх вживання", - наголосив Колесніченко.

Він нагадав, що на усіх офіційних державних та міжнародних заходах обов'язково пропонуються спиртні напої.

"Я постійно буваю на державних прийомах - там постійно пропонуються і приймаються спиртні напої. На дипломатичних, міжнародних прийомах - також. То як до цього ставитись?" - запитав "регіонал".

На його думку, така наша культура, звичаї, і "ми їх дотримуємось і відповідаємо їм".

"На дипломатичному прийомі, значить, можна вживати спиртні напої, а в суспільстві, що, не можна? Усе залежить від людини, як він може вживати і як він може себе поводити (у стані сп'яніння - ред.)", - резюмував Колесніченко.

Нагадаємо, 12 липня Віктор Янукович-молодший серед білого дня, у центрі Києва, був зафіксований у нетверезому стані. Будучи п'яним, народний депутат не зміг знайти дорогу додому. При цьому він нецензурно лаявся.

Сам президент Янукович нещодавно похвалився вихованням своїх нащадків.

"Я вас запевняю, що мені не соромно за моїх дітей і онуків. Я хочу, щоб ваші діти були не гірші, ніж мої", - сказав глава держави, звертаючись до журналістів на прес-конференції.

Зараз ви читаєте новину «Колесніченко про п'яного Януковича-молодшого: Він втратив людське обличчя?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

159

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути