пʼятниця, 15 липня 2011 00:30

Син Януковича п'яний ішов вулицею

Нардеп-"регіонал" 29-річний Віктор Янукович напився і не міг знайти двері свого під'їзду. Це сталося 12 липня близько 20.00 в центрі Києва на вул. Кропивницького,10. Там живе син президента.

Відео, як п'яний Янукович-молодший не може потрапити додому, зняла 25-річна Ганна Грабарська, журналістка з громадського партнерства "Новий громадянин". Їхній офіс розташований неподалік.

У сірих брюках і смугастій футболці Віктор Янукович, хитаючись, іде тротуаром. Із ним друг, помічник і охоронець. Кілька кроків "регіонал" робить сам, але погано тримає рівновагу, тому двоє супутників підтримують його за руки. Янукович виривається, відштовхує їх ліктями. Чоловіки намагаються перекрити йому дорогу з тротуару, щось кажуть.

— А я е..у, бл..дь, — матюкається у відповідь народний депутат.

Відкриває двері під'їзду, на кілька секунд фокусує погляд на підлозі, похитується. Закриває двері, а охоронець показує рукою, куди йти. Це — будинок №4, а йому потрібен №10. Янукович робить широкі кроки, хапається руками за плечі помічника, який іде попереду. Падає на стіну, чоловіки знову його притримують. Відкриває наступні двері під'їздів.

— Мені зателефонувала подруга, розказала, що Янукович пройшов повз, — каже Грабарська. — Я взяла камеру й побігла. Знімала за 10–15 метрів від них. Янукович-молодший ломився у всі двері підряд. Намагався зайти в салон краси, салон елітних меблів. Його таки довели до потрібного під'їзду. Я розумію, що будь-яка людина може зайвого випити, засуджувати тут особливо немає чого. Але це ж син президента. Навряд чи публічна особа може з'являтися в такому стані на вулиці.

За чотири дні до цього президент 61-річний Віктор Янукович на прес-конференції казав про свою сім'ю:

— Мені не соромно за моїх дітей і онуків. Я хочу, щоб ваші діти були не гірші, ніж мої.

Віктор Янукович-молодший живе в елітній 16-поверхівці. Це 2 хв. ходьби до Бессарабського ринку. Вона виділяється на фоні старих 4-поверхових будинків. Неподалік — бізнес-центри "Парус" і "Горизонт". Вул. Кропивницького вузька, тиха, заставлена дорогими авто — по обидва боки припарковані "Порш Кайєни", "Ленд Крузери", "лексуси" та "ягуари". Дорога вся в латках.

В'їзд в арку на подвір'я закритий бордовими металевими воротами. Встановлена камера спостереження. Центральний вхід обладнаний розсувними дверима. Праворуч від нього — бутик одягу "Марія санті", ліворуч — страхова компанія "Наста". Кажуть, зазвичай Янукович заїжджає до будинку через паркінг і звідти піднімається ліфтом. Живе на 12-му чи 14-му поверсі. Звідти відкривається вид на Хрещатик.

У центрі холу стоїть сталева колона, уздовж стін — вазони, висять репродукції фотографій дореволюційного Хрещатика. У кінці холу — арка, яка веде до двох ліфтів. Перед ними на стінах висять дерев'яні полиці для пошти та стенд "Інформація для жильців дому". Там оголошення "Сдается паркоместо в подземном паркинге на Кропивницкого, 10. Цена 4000 в месяц". Із кімнати поряд із ліфтами виходить чоловік у білій сорочці та чорних штанях. Помічає фотокамеру, хапає за руку:

— Здесь нельзя снимать, выйдите на улицу. Я охранник, жильцов не знаю.

Навпроти входу стоять сміттєві баки. У них нишпорить чоловік у коричневій сорочці, жилеті та сірому капелюсі. Спирається ліктями на стінку бака і читає пожовклу газету, що дістав звідти.

У відділенні "Укрпошти" в сусідньому будинку кажуть, що Януковича-молодшого не бачили, але інші відомі особи бувають у них часто.

— У нас поет Іван Драч пенсію отримує, — каже працівниця відділення. — Часто заходить співак Павло Зібров — забирає посилки. Савіка Шустера бачимо — він у фітнес-центр ходить. Ще була Надя з "ВІА Гри".

Працівник "Планета фітнес", що в цьому ж будинку, на умовах анонімності розповідає:

— Слышал, как разговаривали жильцы дома. Жаловались, что молодой Янукович уже не раз зеркала в лифте "по-синьке" разбивал.

У середу Янукович-молодший не відповідав на дзвінки, а його помічник каже, що вони не коментуватимуть цю ситуацію.

На вихідних у родині президента було два свята: у суботу — день народження Віктора Федоровича, а в неділю — у його старшого сина Олександра. Свій 30-річний ювілей Віктор Янукович-молодший святкуватиме в цю суботу, 16 липня.

Намагався стати на голову

4 липня оскандалився син нардепа-"регіонала" Володимира Ландіка. 37-річний Роман випивав у луганському нічному клубі і побив дівчину. Проти нього порушили кримінальну справу. Утік до Росії, де його затримали.

У квітні син проректора Одеської академії харчових технологій Олега Гапонюка Ігор сів п'яний у БМВ і позбивав людей. Один чоловік загинув, троє постраждали.

Нещодавно даїшники п'яним затримали сина екс-міністра палива та енергетики Сергія Єрмілова. Він намагався довести, що тверезий, і спробував стати перед правоохоронцями на голову. Але одразу впав. Приїхав батько Ігоря, і його відпустили.

У травні 2009-го німецькі правоохоронці в аеропорту Франкфурта-на-Майні затримали двох п'яних українців — тодішнього міністра внутрішніх справ Юрія Луценка та його старшого сина Олександра. Вони билися та нецензурно сварилися з правоохоронцями.

 

Зараз ви читаєте новину «Син Януковича п'яний ішов вулицею». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

37

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути