четвер, 05 травня 2016 00:10

Віктор Янукович отримав російський паспорт

Колишній президент України 65-річний Віктор Янукович і екс-прем'єр Микола Азаров отримали російське громадянство. Про це йдеться у розслідуванні міжнародної правозахисної групи "Транс­перенсі Інтернешнл".

— Янукович з Азаровим отримали російське громадянство. Тепер вони — під захистом Росії. А поступове зняття з них санкцій дозволить колишнім чиновникам продавати власність, що купили на доходи з корупційних схем. Ні Україна, ні європейські країни не зможуть конфіскувати їхнє майно, — йдеться у розслідуванні.

Розслідування кримінальних проваджень проти екс-президента Генпрокуратура припинила 21 квітня. Зробила це через брак можливості допитати Януковича, каже Юрій Севрук, виконувач обов'язків ­генпрокурора. Також припинили розслідування проти колишнього генпрокурора Віктора Пшонки, його заступника Ріната Кузьміна, екс-глави СБУ Олександра Якименка й колиш­нього керівника Нацбанку Ігоря Соркіна.

Зараз ви читаєте новину «Віктор Янукович отримав російський паспорт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути