пʼятниця, 05 лютого 2016 07:10

"Відставка — це тікати з поля бою. А треба боротися далі"

Автор: уніан
  Прем’єр- міністр  ­Арсеній Яценюк: ”Західні партнери вкладають мільярди доларів, щоб Україна відбулась як успішна держава. І готові далі підтри­­мувати реформи”
Прем’єр- міністр ­Арсеній Яценюк: ”Західні партнери вкладають мільярди доларів, щоб Україна відбулась як успішна держава. І готові далі підтри­­мувати реформи”

— Метушня з дискредитації уряду спрямована на перерозподіл потоків і захоплення влади, — каже прем'єр 41-річний Арсеній Яценюк на засіданні Кабміну 3 лютого. — На окремих міністрів здійснюється тиск.

— Є дуже багато заяв, що лунають зі стін українського парламенту. Наприклад, про боротьбу з корупцією. Щоправда, ті, які борються з нею, потім приходять до членів Каб­міну вирішити свої проблеми. Когось кудись призначити, когось звільнити, — продовжує глава уряду. — Кілька міністрів під політичним тиском змушені були написати заяви про відставку. Тепер рішення за Верховною Радою. Фракція "Народного фронту" визначатиметься окремо по кожному міністру.

У нинішній ситуації відставка — це тікати з поля бою. А треба боротися далі.

Ті сили, які хочуть відставки уряду, бажають тихо під столом ділити державні компанії. Так само призначати нових міністрів, які будуть лояльні не до країни, а до певних політичних сил. Попри це уряд працюватиме далі. Коаліція має пам'ятати, що під час підписання угоди всі говорили про необхідність складних реформ.

Західні партнери вкладають мільярди доларів, щоб Україна відбулась як успішна держава. І готові далі підтримувати реформи. Але тільки в тому випадку, коли весь український політичний клас продовжуватиме рухатися вперед і не гратиметься в дешеву, популістську політику. Щоб сподобатися будь-кому на один день.

Зараз ви читаєте новину «"Відставка — це тікати з поля бою. А треба боротися далі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути