пʼятниця, 04 грудня 2015 06:25

"Укроп" і "Свобода" можуть об'єднатися

Партії "Укроп" і "Свобода" ведуть переговори про об'єднання в парламенті. Про це заявив мільярдер 52-річний Ігор Коломойський:

— У парламенті є "окупаційна" опозиція ("Опозиційний блок". — "ГПУ"). Тому повинна виникнути патріотична опозиція. Переговорами про об'єднання займаються Геннадій Корбан (він з листопада під домашнім арештом. — "ГПУ"), Андрій Денисенко з "Укропу", Андрій Іллєнко й інші депутати зі "Свободи".

— Таке об'єднання піде "Укропу" на користь, — каже політолог 50-річний Андрій Золотарьов. — Для "Свободи" ж, крім потужної фінансової підтримки, жодної вигоди немає. Ототожнення з Коломойським несе для них репутаційні ризики. З часом до них можуть долучитися "Правий сектор" і частина "Самопомочі". Не секрет, що Коломойський їх теж фінансує.

Головним завданням об'єднання "Свободи" й "Укропу" буде опонувати президенту. Така політична сила зможе набрати до 20 відсотків на майбутніх дострокових парламентських виборах. Але Україні нічого доброго не принесе. Тільки конфліктів стане ще більше.

Зараз ви читаєте новину «"Укроп" і "Свобода" можуть об'єднатися». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути