четвер, 29 квітня 2010 04:00

Щодо Парубія хочуть порушити кримінальну справу

Нардеп від Партії регіонів Валерій Бондик звернувся до Генпрокуратури з проханням провести перевірку щодо використання димових шашок під час вівторкового засідання парламенту. "Регіонали" підозрюють нардепа-"нунсівця" Андрія Парубія.

— Я просто відкидав димові шашки, які шпурляли в наш сектор "регіонали", — пояснює 39-річний Андрій Парубій. — Очевидно, їх нам кидали, щоб вибити наших депутатів із нашого ж сектора.

"Нунсівець" 68-річний Ярослав Кендзьор стверджує, що на Парубія завели кримінальну справу "за тероризм". Але його колега по фракції Юрій Ключковський пояснює: що порушити справу щодо нардепа можна лише після відповідного звернення до Верховної Ради генпрокурора. За це мають проголосувати 226 парламентаріїв.

1997 року на Парубія завели кримінальну справу. Це сталося після сутички у Львові між активістами Компартії, громадської організації "Патріот України" і ветеранами ОУН-УПА. Через сім років справу закрили.

Зараз ви читаєте новину «Щодо Парубія хочуть порушити кримінальну справу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути