середа, 05 серпня 2009 08:50

Сергій Тігіпко створює партію

Кандидат у президенти 49-річний Сергій Тігіпко почав створювати партію. Він збирається презентувати її до президентських виборів.

Тігіпко каже, що в його політсилі буде внутрішня демократія і конкуренція. Що краще працюватиме людина, то вищий щабель у партії займатиме.

— Потрібно створити кілька рівнів членства в партії. Хто краще працюватиме, приведе в партію більше нових людей, той потрапляє у Верховну Раду. У кого гірші показники, йде працювати в місцеві органи самоврядування.

У команду Тігіпка прийшли екс-"регіонали": нардеп Тарас Чорновіл і голова Держкомітету підприємництва Олександра Кужель. Про можливу співпрацю з Тігіпком говорив і екс-міністр транспорту, лідер об"єднання "За демократію і справедливість" Йосип Вінський.

На виборах Сергія Тігіпка підтримуватиме Трудова партія. Її очолює 29-річний Дмитро Сирота — син загиблого в автокатастрофі нардепа-"литвинівця" Михайла Сироти. Таке рішення прийняли у травні на з"їзді. Раніше Тігіпко планував очолити "трудовиків", а Сирота погоджувався бути його заступником.

— Як буде створена нова політична сила, до кінця ще незрозуміло, — говорить Сирота. — Ведемо про це переговори з Тігіпком. Хоч Трудовій партії вже 10 років, вона може трохи видозмінити назву.

На сайті Трудової партії вже вивісили телефон прямої лінії Сергія Тігіпка. Обіцяють, що він може посприяти у вирішенні проблем безробіття, подолання кризи, корупції та чиновницького безладу. Людині, яка зателефонувала за безкоштовним номером 8 (800) 502 76 20, потрібно залишити свої контактні дані. Її проблему розглянуть фахівці й повідомлять, як вирішити. Лінія запрацювала у понеділок, але протягом дня додзвонитися туди було неможливо.

Зараз ви читаєте новину «Сергій Тігіпко створює партію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути