пʼятниця, 16 вересня 2016 00:40

"Опозиційний блок" працює за вказівкою Кремля

Депутати фракції "Опозицій­ний блок" вимагають зупинити будівництво лінії захисних інженерних споруд на українсько-російському кордоні. Цим хочуть знесилити країну перед окупаційними планами Кремля, каже нардеп із фракції "Народний фронт" 47-річний Ігор ЛАПІН.

— "Опоблок" — музей живих експонатів часів Януковича. Там набір прізвищ людей, які знищували армію, руйнували спецслужби. Хотіли кинути Україну в ноги Росії. Але їх зупинив Майдан і тисячі добровольців на фронті. Ці опозиціонери діють за вказівкою Кремля. Їх не влаштовує, що знесилена країна змогла виділити кошти на облаштування кордону. Бо це зупинятиме російських найманців.

Ігор Лапін назвав цілі, яких хоче досягти "Опозиційний блок" перешкоджаючи оборонним проектам — дискредитувати ідею демаркації кордонів із Російською Федерацією (офіційне визначення прикордонної лінії і встановлення знаків, що вказують, де починається територія України. — ГПУ), підірвати довіру українців до держави, надати інформ­привід для проросійських і російських ЗМІ, звинуватити в поганій роботі уряд Арсенія Яценюка.

— Хоча саме цей Кабмін зробив нашу країну справді незалежною від Росії, — каже Лапін.

Проект укріплення українсько-російського кордону "Стіна" запропонував Арсеній Яценюк 2014-го. За два роки 226 км кордону облаштували відеокамерами, з'явилися протитранспортні рови. Залізний паркан установили на 64 км. Є дев'ять вогневих позицій.

Зараз ви читаєте новину «"Опозиційний блок" працює за вказівкою Кремля». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути