вівторок, 02 квітня 2013 07:15

Кличко прилетів приватним літаком

Лідер УДАРу Віталій Кличко прилетів на акцію "Вставай, Україно!" до Івано-Франківська чартерним рейсом на літаку марки "Прем'єр 1A", повідомляє агенція новин Фirtka.if.ua. Ціна перельоту Київ — Франківськ — Київ $8,2 тис.

"Прем'єр 1A" — реактивний літак малого бізнес-класу американського виробництва. Перевозить до шести пасажирів. Довжина салону 4,11 м. Обладнаний туалетом, гардеробною, міні-баром. Досягає швидкості 835 км/год.

Кличко пересувався Франківськом автобусом "фольксваген". Лідер "Батьківщини" Арсеній Яценюк їздив "тойотою", голова "Свободи" Олег Тягнибок традиційно користувався позашляховиком "Тойота Секвоя", що належить одному зі "свободівців".

— У Кличка вже сьогодні є досить потужні спонсори, які ставлять на нього як кандидата у президенти. Летіти таким літаком для нього — не проблема, — каже політолог Андрій Золотарьов. — Кличко почувається відокремлено від інших лідерів опозиції. Адже в нього є власний план дій, який розробили радники. Це підігріває у ньому автономні настрої.

Зараз ви читаєте новину «Кличко прилетів приватним літаком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути