пʼятниця, 24 червня 2016 05:05

Іду на вибори самовисуванцем

Автор: фото надане Олександром Ольшанським
  Олександр Ольшанський балотується до Верховної Ради на проміжних виборах за 151-м округом
Олександр Ольшанський балотується до Верховної Ради на проміжних виборах за 151-м округом

Порадившись із людьми, я прийняв рішення про участь у виборах до Верховної Ради України. Йтиму самовисуванцем, бо більшість хоче бачити кандидата, а не партію.

Депутат повинен виконувати накази не партії, а виборців. Це — головне завдання мажоритарника. І ще важливо, щоб депутат був місцевий, добре знав проблеми Полтавщини. Годі вже обирати "парашутистів" з інших регіонів. Голосували за "Народний фронт" Яценюка, що взяв перше місце на Полтавщині. Люди надіялися на цього політика. А що через два роки? Газ та електроенергія втричі подорожчали, життя полтавчан погіршилося. Розчарування і глибока зневіра. Я хочу допомогти людям ­позбутися цієї зневіри, ініціювати закони, що дадуть моїм землякам змогу жити, а не виживати.

Під час передвиборної кампанії в деяких газетах і листівках литимуть бруд на мене — щоб дискредитувати і принизити. Що це буде? Не знаю. Можливо, писатимуть, що я — американський шпигун, чи маю доньку легкої поведінки, чи я — чорт із рогами. Не знаю, що політтехнологи придумають. Та доньці моїй 6 років, ріг я не маю — ви бачили, в Америці ніколи не був й іноземним спецслужбам я нецікавий. До того ж ніколи не обіймав посад у чинній владі. Народився і живу на Полтавщині. Звідси мій рід, тут мешкають рідні. Це — моя земля. Тут я хочу жити, працювати на благо земляків.

Лити бруд кандидатів не збираюся. Знаю, що люди — мудрі. Й розуміють, хто є хто. Зерно від полови відрізнять.

Дорогі земляки, прошу вас, прийдіть на вибори і проголосуйте за того, хто справді хоче поліпшити життя нашої Полтавщини. Якщо за голосування даватимуть гроші — беріть, але обирайте серцем. Бо знову до влади прийде "парашутист", що забуде про обіцяне. І нам потім нікого буде запитати — чому люди живуть погано.

Олександр ОЛЬШАНСЬКИЙ, кандидат у народні депутати України

Зараз ви читаєте новину «Іду на вибори самовисуванцем». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути