пʼятниця, 22 липня 2016 07:35

Чиновника Укрзалізниці викрали на прогулянці

Увечері 18 липня на вул. Кудряшова у Солом'янському районі Києва двоє невідомих викрали начальника департаменту електропостачання Укрзалізниці 47-річного Валерія Людмирського.

— Чоловік гуляв із собакою у дворі будинку. На нього напали двоє у масках із пістолетом. Собаку вбили, господаря нейтралізували електрошокером. Після цього затягнули в машину й вивезли невідомо куди. Слідчі знайшли п'ять гільз калібром 5,45 мм, — каже речник столичної поліції 30-річна Оксана Блищик.

У Міністерстві інфраструктури, яке опікується Укрзалізницею, викрадення Валерія Людмирського пов'язують із професійною діяльністю.

— Це проблема всіх державних підприємств. Залізниця — одна з найбільших державних монополій. Посідає ключове місце не лише за розміром грошових потоків, а й за коруп­цією, — зазначає міністр інфраструктури 37-річний Володимир Омелян.

Камери зовнішнього спостереження зафіксували сріблястий мінівен, яким вивезли Валерія Людмирського. За інформацію про його місце перебування агентство "Центр досліджень енергетики" пропонує $100 тис.

Зараз ви читаєте новину «Чиновника Укрзалізниці викрали на прогулянці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути