середа, 25 листопада 2009 07:22

У мусульманському купальнику дозволили відкрити стопи й долоні

Автор: фото з сайту www.politisktinkorrekt.wordpress.com
  Мусульманки відпочивають на озері в закритих купальниках, які не порушують законів Корану. Позаду з води виходить голий чоловік
Мусульманки відпочивають на озері в закритих купальниках, які не порушують законів Корану. Позаду з води виходить голий чоловік

У Стамбулі вперше відбувся показ ісламської моди. 30 тис. мусульманок прилетіли до Туреччини, щоб подивитись, які модні речі можна носити, не порушуючи законів Корану. Ажіотаж викликала колекція купальників.

— Якось моя племінниця грала у водне поло. На голові була хустина, а тіло прикривали довга сорочка та широкі штани. Зверху вона одягла спортивну форму, виглядала жалюгідно. Я пошила їй спортивний костюм, який прикриває все тіло. Він не намокає і дає змогу вільно рухатися у воді, — каже австралійська дизайнерка 39-річна Ахеда Занетті.

Жінки інших віросповідань носять мусульманський купальник, аби приховати ожиріння. Буркіні коштує 160 австралійських доларів — 1200 грн. Щодня їх продають понад 1000. На електронну пошту Ахеди надходять сотні листів од мусульманок з усього світу.

— Вони щасливі, що тепер можуть оголити п"яти і плавати зі своїми сім"ями. Раніше купалися в звичайному одязі, який сповзав.

Найконсервативніший купальник — чорний, із довгою сорочкою, він затуляє обличчя. Найсексуальніший залишає відкритими стопи та долоні.

Зараз ви читаєте новину «У мусульманському купальнику дозволили відкрити стопи й долоні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути