вівторок, 29 листопада 2016 05:40

У футболіста зупинилося серце
3

У ­Габріеля Баділья, футболіста з Коста-­Рики, знайшли добро­якісну пухлину на серці у 2013 році
Фото: ФОТО з сайта www.Gabreil-Badillla.nacion.com
Євген Лазарев
Константіос Стефанопулос

Екс-захисник збірної з футболу Коста-Рики 32-річний Габріель Баділья помер під час легкоатлетичного турніру. У нього раптово зупинилося серце.

— Учасники мали подолати 10 кілометрів, — розповідають друзі. — До фінішної стрічки він не добіг два квартали. Габріелю раптово стало зле. Він знепритомнів. Серце зупинилося від перевантаження, кажуть лікарі.

Кар'єру футболіста ­Габріель Баділья почав у 16 ­років. З ­2005-го виступав за збірну Коста-Рики. У її складі провів 25 матчів. 2006 року брав участь у чемпіонаті світу. В Німеччині грав проти збірної Польщі. Футбол Габріель залишив 2013-го. У нього на серці знайшли доброякісну пухлину.

— Операція пройшла успішно. Після реабілітації почав інтенсивно тренуватися. Наступного сезону планував повернутися у футбол.

У Габріеля Баділья залишилися дружина та дві доньки.

Коротко

Від ускладнення після пневмонії в афінській клініці помер екс-президент Греції Константіос Стефанопулос, 90 років. Він мав юридичну освіту. 1958 року взяв участь у парламентських виборах. 1985-го обраний президентом. Посаду обіймав 10 років.

У радянського актора 79-річного Євгена Лазарева раптово зупинилося серце. Він лікувався в російському ­Центральному військовому госпіталі ім. Вишневського.

Знявся у фільмах "Злочин і кара", "Ходіння по муках". На початку 1990-х переїхав у США. Жив і працював у Лос-Анджелесі. Зіграв у голлівудських фільмах "Рожева пантера-2" та "Залізна людина-2". Найчастіше йому діставалися ролі вихідців із Росії.

Лазарев був одружений з актрисою 78-річною Анною Обручовою. Його син 46-річний Микола — також актор.

22 листопада мертвим у власній квартирі знайшли головного лікаря Волинської обласної психіатричної лікарні №1 Олега Черниша. Востаннє виходив на зв'язок із підлеглими 18 листопада. Працівників медзакладу насторожила відсутність керівника на роботі. Вони забили на сполох. Двоюрідна сестра поїхала до нього додому. Довго не могла відчинити зачинені зсередини двері. Коли потрапила до квартири, знайшла брата мертвим. Олег Черниш жив сам, мав гіпертонічну хворобу.

Зараз ви читаєте новину «У футболіста зупинилося серце». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути