пʼятниця, 21 вересня 2012 05:45

Сукню півроку обшивали діамантами

Автор: фото: Тарас ПОДОЛЯН
  У найдорожчій сукні позує Юлія Воронова, донька мільйонера Ігоря Воронова. Британська дизайнерка Деббі Вінгхем кожен із 50 тисяч швів робила вручну
У найдорожчій сукні позує Юлія Воронова, донька мільйонера Ігоря Воронова. Британська дизайнерка Деббі Вінгхем кожен із 50 тисяч швів робила вручну

Найдорожчу сукню у світі показали в столичному готелі "Фермонт". Її пошила британська дизайнерка Деббі Вінгхем. Плаття чорного кольору прикрасили 50 чорними діамантами на талії та болеро. Його вартість — $5,5 млн.

Є і білі діаманти внизу сукні у білому золоті. Решта — камінці Сваровські. Плаття важить 13 кг. До Києва доставили у броньованій машині з охороною.

О 19.00 під готель з'їжджаються "мерседеси", "Рендж Ровери" та "бентлі". Із "Тойоти Камрі" виходить 50-річна Марина Кінах, дружина нардепа-"регіонала" Анатолія Кінаха. Одягнута у рожеве плаття від італійського бренду "Москіно".

— Я навіть не уявляю сукню, яка може стільки коштувати. І не уявляю людину, якій вона згодилася б. Одягнеш лише раз у житті, а потім куди її? — каже у холі готелю. — Навіть якби я була дуже багата, то не купила б сукню, бо затовста для неї. Через свою вагу не ношу ні Діор, ні Шанель, бо вони не шиють більше 46-го розміру.

Публіку на вечірці пригощають соком та вином. До зали пускають о 20.00, за годину після початку вечірки. Модельєр спочатку показує свою колекцію із 40 моделей. Це вечірні сукні зі стразами по $15 тис. — 120 тис. грн. Блузки та джинси з камінцями Сваровські на кишенях по $3 тис. — 24 тис. грн. У найдорожчому платті позує донька київського мільйонера Ігоря Воронова — Юлія.

— Українські жінки так вишукано одягаються, що може, знайдеться та, яка закохається у сукню і не зможе піти без неї додому, — жартує Деббі після показу. Її клієнтки — голлівудські акторки Кейт Вінслет, Гіларі Свонк, співачка Діта фон Тіз. — Насправді немає проблеми продати, але я хочу показувати її по світу як витвір мистецтва. Працювала над нею півроку. Кожен із 50 тисяч швів робила вручну. Всі вони ідеально приховані. Навиворіт сукня така, як і на лицьовій стороні. Спочатку хотіла обшити її платиною. Але коли чоловік подарував мені перстень із чорним діамантом, подумала, що вони краще блищатимуть на чорній тканині. Чотири роки шукала інвестора, який погодився б вкласти гроші.

— Купувати не стала б, а от у подарунок прийняла б залюбки. А чому ні? Я не питала б, скільки коштує, бо таким питанням чоловіка можна образити, — сміється телеведуча 32-річна Тетяна Рамус. Її чоловік Ігор Воронов посідає 66-те місце в рейтингу найбагатших українців. Його капітал оцінюють у $250,7 млн. — Останнім часом чоловік дарує мені картини. Одна з останніх — "Орхідеї" Михайла Жука.

— Українські дівчата люблять, коли все блищить, тому колекція Деббі мала б їм сподобатися, — каже співачка Джамала, 29 років. — А я от не розумію, як можна одягти джинси з кишенями у стразах. Як у них сидіти, коли вони як мінімум колотимуть попу.

Вперше найдорожчу сукню показали півроку тому в Монте-Карло. Вдруге — у Києві.

Зараз ви читаєте новину «Сукню півроку обшивали діамантами ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути