вівторок, 02 серпня 2016 05:50

Покемонів ловлять на кладовищах

Покемонів ловлять на кладовищах

6 липня випустили гру для смартфонів "Покемон гоу". За 20 днів її завантажили 30 млн користувачів. Розробники заробили $35 млн.

"Якщо раніше вам було лінь вийти на вулицю, то тепер навпаки. Ви 100 разів подумаєте, куди ще збігати, щоб спіймати нових покемонів, — пише у "Фейсбуку" користувач Енді Голдер з австралійського міста Перт. — У перший же день я пройшов 13 кілометрів!

"Покемон гоу" використовує місце перебування. Гравець умикає камеру смартфона, а програма на реальну картинку підкидає віртуальних персонажів. За допомогою телефона ловлять і тренують кишенькових монстрів-покемонів. Долучають їх до змагань проти інших користувачів.

Покемонів шукають у людних місцях — парках, кафе, торговельних центрах. У соц­мережах користувачі пишуть, що грають у похоронних бюро, на кладовищах, у поліцейських дільницях, стриптиз-клубах і пологових будинках.

У гонитві за покемонами люди часто забувають про безпеку. Американець впав у рів і пошкодив ногу. Дівчина з американського штату Вайомінг шукала в річці водяного покемона, а знайшла труп.

Доступ до гри мають жителі США, Австралії, Нової Зеландії, Німеччини та Великої Британії. Українці завантажують її нелегально.

Зараз ви читаєте новину «Покемонів ловлять на кладовищах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути