пʼятниця, 28 жовтня 2016 05:15

Півтори тисячі метеликів прикрасили весільну сукню

Автор: фото з сайта www.weddingmagazine.com
  Модель іде подіумом у весільній сукні від чернівецької марки ”Трініті”. Її представили на показі весільного одягу ”Веддінг Фешн Юкрейн” у столиці 22–23 жовтня. Вбрання коштує 60 тисяч гривень. Пошите вручну
Модель іде подіумом у весільній сукні від чернівецької марки ”Трініті”. Її представили на показі весільного одягу ”Веддінг Фешн Юкрейн” у столиці 22–23 жовтня. Вбрання коштує 60 тисяч гривень. Пошите вручну

Сукню за 70 тис. грн привезла до столиці харківська марка "Домінісс". Вона стала найдорожчою на показі весільного вбрання "Веддінг Фешн Юкрейн". Шоу відбулося 22–23 жовтня в конгресно-виставковому центрі "Парковий". Участь взяли 16 українських дизайнерів.

Крізь прозорі скляні двері зали видно широкий білий подіум. Обабіч розставлені стільці. Праворуч — стійки з весільними сукнями. Біля них представники торгових марок роздають відвідувачам каталоги з візитками. Жінки роздивляються вбрання. На манекені виставлена сукня за 70 тис. грн, прикрашена 1,5 тис. метеликів.

— Их вырезали лазером, — говорить Ганна Заєць, 30 років, керівник гуртових продажів "Домінісса". — Верхня частина та спідниця вручну розшиті бісером, камінням і паєтками. Довжина шлейфа — три метри, окружність — півтора метра. Для об'єму спідниця має вісім шарів. Фата теж прикрашена метеликами. Її вартість — 5 тисяч гривень.

Наш дизайнер Наталія Міняйло починала з того, що зшила сукню на своє весілля. Потім виконувала замовлення подруг. Сьогодні має вісім власних магазинів по Україні. Її одяг продають у весільних салонах по всьому світу.

На показ прийшла співачка Гайтана. З келихом білого вина сидить біля блондина в темно-синьому жакеті. Він тримає жінку за руку, щось нашіптує на вухо. Телеведуча та музикант Марія Бурмака позує перед камерами в бордовій сукні до підлоги. Талію підкреслила широким чорним поясом.

Першими на подіум виходять моделі в одязі чернівецької марки "Трініті". На завершення представляють найдорожчу сукню за 60 тис. грн. Вона — ніжно-блакитна.

— Пошита вручну з подвійного мережива, органзи. Корсет та спідниця прикрашені аплікаціями квітів. Кожна квітка має кілька шарів. За рахунок цього створюється об'єм, — розповідає співвласник марки Тодор Казук. — Ми — три сім'ї, що об'єдналися і шиємо весільне вбрання. Дизайнери — моя жінка, мати та сестра. У новій колекції маємо близько 200 моделей. Ціни — від 11 тисяч гривень.

— Цены завышены. Средняя стоимость платья — 30 тысяч гривен. Нужно учитывать финансовые возможности покупателей и ориентироваться на молодежь, — каже відвідувачка 23-річна Людмила Томашевська з Києва. На ній хутряний жилет з лисиці, коротке плаття та ботильйони на підборах. — Придивлялася сукню на майбутнє весілля. Знайшла варіант — модель "русалка" з мережива зі шлейфом. Другий — пишна сукня у східному стилі з мереживом на спині, має довгий шлейф від рукавів. Тут не показали аксесуари, взуття. Мені цього не вистачає для повного образу нареченої.

Зараз ви читаєте новину «Півтори тисячі метеликів прикрасили весільну сукню». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути