пʼятниця, 21 жовтня 2016 05:05

Молитва і трави врятували від важкої недуги

— Місяць тому на порозі хати знайшла дивний згорток. У тряпку була завернута лялька без очей і голови. Думала, то діти гралися. Кинула її до іграшок. Увечері в мене підвищилася температура. Я захворіла — змарніла, втратила вагу. Але ніхто не знав, що зі мною відбувається, — розповідає 30-річна ­Вікторія Гончарова з Черкас. — Всі аналізи були в нормі. Тоді мати порадила звернутися до Лідії Михайлівни. Вона допомагає людям молитвою, травами та свяченою водою.

Після першого прийому відчула полегшення. Лідія Михайлівна пояснила, такий стан — то від людських заздрощів. Порадила пити трави. За два дні покращилося самопочуття, знову з'явився апетит.

Лідія Михайлівна повернула мене до життя. Приймаю трави, що вона порадила, — каже Вікторія. — За допомогою молитви та свяченої води позбавляє від самотності, безсоння, залежності. Консультує з питань бізнесу, домашнього господарства. Очищує житло та встановлює захист. Має сильну енергетику, яку зміцнює у святих місцях, біля мощей і чудодійних ікон.

Телефони Лідії Михайлівни:

0(67) 603 95 28, 0(73) 067 45 15

Зараз ви читаєте новину «Молитва і трави врятували від важкої недуги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути