пʼятниця, 29 квітня 2016 05:10

Молитва допомогла вийти заміж

— У 35 років я хотіла одного — вийти заміж, — розповідає 36-річна Марина Черненко з Вінниці. — У 19 мала стати на рушник, але не склалося. Боялася, що поспішаю. Хлопець був значно старший мене. За кілька місяців до весілля вперлася, що заміж не вийду. Тоді свекруха щось кричала мені, що одинокою лишуся назавжди. Я не придала тому значення. Вчилася у престижному вузі, батьки допомагали фінансово. Коли закінчила університет, займалася кар'єрою. Влаштувалася юристом у міжнародну фірму.

Про сімейне життя задумалася 27-річною. До того часу майже всі її подруги були заміжні, мали дітей.

— Мої стосунки з чоловіками не складалися. Ніби маю хлопця, зустрічаюся з ним, усе добре. А тут він — раз і одружився з іншою. Одна справа, якби мала поганий характер, але ні — чоловікам догоджала. Не одну ніч я проплакала в подушку, — розповідає Марина. — Допоміг випадок. Моя двоюрідна сестра не могла довгий час завагітніти. Їй підказали сходити до Лідії, яка помагає молитвою. Я пішла з нею за компанію. Жінка порадила сестрі, які молитви читати та коли. Я й собі попросила консультацію.

Колишня свекруха мстилася Марині за те, що не вийшла заміж за її сина, а той спився.

— Лідія порадила мені не тримати зла, відпустити ситуацію, — згадує Марина. — Через кілька місяців зустріла майбутнього чоловіка, а за рік ми одружилися. Маємо маленького синочка.

Лідія Михайлівна допомагає людям у всіх бідах. Сім'ям — знайти порозуміння, а неодруженим — пару. Позбавляє самотності, безсоння, шкідливої залежності, чорної смуги невдач. Консультує з питань бізнесу, домашнього господарства. Надійно закріплює результат роботи — очищує житло, встановлює захист.

— Багатьом знайомим раджу їздити до Лідії. Моя подруга була на грані розлучення. Постійно сварилася з чоловіком. Виявилося, то колега чоловіка хотіла їх розлучити, а цілителька допомогла зберегти сім'ю, — каже Марина. — А мою тітку врятувала від хвороб. П'ять років вона хворіла постійно. Вийде зі стаціонару, де нирки лікувала, лягає із запаленням легень. За рік, може, з місяць здорова була. А після того як Лідія порадила молитву, їй стало легше. Підхід до кожного — індивідуальний, молитви для кожного — різні.

Телефон Лідії Михайлівни: 0(96) 948 34 88

Зараз ви читаєте новину «Молитва допомогла вийти заміж». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути