середа, 05 серпня 2009 08:18

Міс Україна Всесвіт 2009 продасть на Багамах футбольний м"яч

Автор: фото з сайту www.tabloid.pravda.com.ua
  У фіналі конкурсу ”Міс Всесвіт” українка Христина Коц-Готліб вийде на сцену у сукні ”Либідь” столичного дизайнера Сергія Єрмакова
У фіналі конкурсу ”Міс Всесвіт” українка Христина Коц-Готліб вийде на сцену у сукні ”Либідь” столичного дизайнера Сергія Єрмакова

Донеччанка 26-річна Христина Коц-Готліб, переможниця національного конкурсу краси, в суботу полетіла на Багами (архіпелаг в Атлантичному океані). На фінал "Міс Всесвіт-2009" повезла п"ять валіз.

— Там в основном обувь и целый мешок украшений, — киває Христина в аеропорту на найбільшу валізу. — Всю ночь собирала чемоданы.

В одній із валіз — футбольний м"яч з автографами гравців донецького "Шахтаря", переможців Кубка УЄФА. Христина виставить його на благодійному аукціоні національних сувенірів 13 серпня. Стартова ціна — $300. Гроші обіцяє передати до Фонду боротьби зі СНІДом. А своїм суперницям роздарує сувеніри — брелоки на мобільні телефони у вигляді фігурок футболістів.

Для учасниць конкурсу на Багамах проводитимуть екскурсії та благодійні бали. Дівчата також відвідають дитячі притулки. У фіналі шоу дефілюватимуть у купальниках, вечірніх сукнях і національних костюмах. Убрання для українки пошив столичний дизайнер 37-річний Сергій Єрмаков.

— Перше плаття Христини — образ Либеді, сестри трьох братів — засновників Києва. Це ніжна, смілива і красива жінка, — розповідає модельєр. — Друга сукня схожа на вбрання жар-птиці. Витратили на нього близько 3 тисяч стразів. Загальна вартість обох суконь — 30 тисяч доларів.

Торік Сергій Єрмаков за 11 днів пошив "сукню для королеви". Співачка Камалія перемогла у ній у конкурсі "Місіс світу".

Зараз ви читаєте новину «Міс Україна Всесвіт 2009 продасть на Багамах футбольний м"яч». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути