середа, 22 червня 2016 05:40

Мічу Месарош прославився завдяки ролі прибульця Альфа
3

 Томас Перкінс
 Мічу Месарош
 Узеїр Срна

Американський актор-карлик 76-річний Мічу Месарош помер у лікарні Лос-Анджелеса. Його знайшли непритомним на підлозі у ванній ­кімнаті.

— Вісім років тому Месарош переніс інсульт. Мав проблеми зі здоров'ям, — каже менеджер актора Денніс Варга.

Прославився завдяки ролі прибульця Альфа в однойменному комедійному серіалі. Той оселився в американській родині після аварії свого зорельота, за сюжетом. Мічу одягав костюм персонажа, коли потрібно було знятися на повний зріст. У більшості серій використовував його голову.

Народився в Будапешті. 40 років працював в угорському цирку. Американське громадянство отримав 1990-го. Зіграв у фільмі жахів "Варлок: Армагеддон". Торік знімався востаннє — у ролі гнома в короткометражці "Смерть Амура".

Мав зріст 83 см. Його іменем назвали найкоротшу вулицю в американському місті Хоторн. Був другом поп-співака Майкла Джексона.

Коротко

75-річний Узеїр Срна — батько капітана донецького "Шахтаря" і збірної Хорватії Даріо Срни, помер 12 чер­вня. Тоді відбувався матч його команди зі збірною Туреччини в рамках Євро-2016. Футболіст дізнався про трагедію після гри, що завершилася з рахунком 1:0 на користь хорватів. Даріо вирушив на похорон батька приватним літаком. Узеїр Срна був тяжко хворий, кажуть. Діагноз родина не розголошує.

Справили ­роковини за 36-річною ­Оленою Вдовиченко з ­Івано-Франківська. Вона померла від цирозу печінки 19 червня 2015-го.

— Лєна шість років працювала в Італії. Доглядала літніх людей, — розповідає тітка Олександра Вікторівна. — Приїжджала до батьків раз на два роки. Була розлучена. Чоловіка кинула за рік, як поїхала на заробітки. Він тут іншу жінку знайшов. Лєна там жила з італійцем, але недовго. Приїхала у відпустку. Привезла батькам гроші, щоб поміняли покрівлю. На здоров'я не жалілася. Померла вдома. Проблеми з печінкою виявили на розтині.

Батьки встановили Олені пам'ятник за 5 тис. грн.

9 червня на птахофабриці "Наша Ряба" загинув 51-річний машиніст. Діставав деталь із ємності об'ємом 20 кубометрів. Не втримався і впав у чан із кров'ю.

10 червня поховали американського міль­ярдера 84-річного Томаса Перкінса. Він був співзасновником американської Силіконової долини. Помер у власному будинку округу Бельведер, що у штаті Каліфорнія. Його фонд фінансував компанії "Ґугл" і "Емазон".

Статки Перкінса оцінюють у $8 млрд. Має сина та доньку від першого шлюбу. Овдовів ­1994-го. За чотири роки побрався з письменницею Даніелою Стіл. Розійшлися 1999-го. Залишилися друзями. Стіл присвятила Томасу роман "Клон і я".

Зараз ви читаєте новину «Мічу Месарош прославився завдяки ролі прибульця Альфа». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути